Joyce Scheijen

Podcast #38: Ik ben raar (ik deze podcast helemaal niet delen)

Dit wordt meteen de meest kwetsbare podcast ooit. Wat ik je nu ga vertellen is iets dat ik heel lang voor mezelf en andere verborgen heb gehouden. Voor mijn klanten is deze kant niet vreemd, maar voor de mensen uit mijn omgeving waarschijnlijk wel en daarom ook best eng om hier over te spreken want wat zou iemand hier over kunnen zeggen.

Dat ik raar ben?

Ik schaam me er zelfs een beetje voor. Want ik denk zelfs dat mijn partner me hierdoor afwijst.

Wat mag er van mij gezien worden?

Ik voel iemand zijn jouw potentieel, nog voor dat jij het zelf hebt gezien. Ik kan dit vaak niet meteen zeggen tegen degene wat tegenover mij zit. Maar omdat ik het voel kan ik het de ander laten voelen. Het deel waar je nu nog niet bij kan. Kan ik als je met mij samenwerkt naartoe leiden. Want je ziet het nu gewoon weg nog niet, de hoe in ieder geval niet. Ik wil juist dat je groeit en resultaat haalt.

De woorden komen intuïtief door me heen als ik me met iemand verbindt en weet precies wat ik moet zeggen.

Ik wil op een dieper niveau met jou aan de slag zodat jij een enorme persoonlijke groei doormaakt.

De vragen en de antwoorden komen niet uit mijn hoofd maar ergens anders vandaan. De een noemt het de bron, de ander het universum of wordt er tegen me gezegd dat ik een sixth sense heb. Niet dat ik met dode kan praten ofzo. Zou ik ook niet willen.

Vaak zeggen mensen ook tegen me ik weet niet waarom ik je dit vertel, of dit heb ik nog nooit tegen iemand gezegd.

Soms begrijp ik niet eens wat ik zeg maar blijkt het voor de ander super helder te zijn en weten wat ze ermee moeten. Gelukkig worden mijn coachcalls opgenomen maar de live sessies (die ik graag bij. Ij op kantoor doe of bij de mensen thuis) of zelfs dat ik een andere plek huur kan het even niet opgenomen worden en weet ik niet meer wat ik de 5 minuten daarvoor gezegd heb.

Misschien moet ik maar eens de live versies gaan opnemen.

Ik weet heel snel bij iemand de zere plek te raken, en vaak willen we daar niet aan maar met voorzichtheid en hulp kom je daar. Ik creeer een veilige plek, ben er voor je en houdt je hand vast als dat moet. Want ik weet wat daar achter ligt dat dit magie is en dat het je zoveel lichter maakt.

Dit deel van mezelf heb ik zelf heel lang afgewezen en is een van mijn schaduwkanten. Bang dat mensen me raar vinden, te zwevering etc. Maar nu ik het niet meer afwijs komen klanten als vanzelf naar me toe.

Maar hoe kom ik dan daar?

Zie je lichaam als een huis.

Zolder, woonkamer, kelder,

Dus wat ik nu eigenlijk doe? Ik weet het nog eigenlijk steeds niet. Maar ik ontvang wat jij nodig hebt om tot jouw potentieel te komen. En dat is voor iedereen anders. Een leven waar jij volledig jezelf en met jezelf kan zijn. Waar het leven echt om draait!

Voor mij is dat het zondagochtend gevoel! En dat pas ik toe in mijn hele business, in mijn hele leven zelfs.

Ik ben geen kennisoverdrager, ik ga je niets iets nieuws leren, ik leer je te herinneren wie je echt diep van binnen bent en wat je hier te doen hebt.

Wat is iets in jou dat (nog) niet gezien mag worden?