Joyce Scheijen

Podcast #58: Eigenlijk sta je op het punt op terug in loondienst te gaan

Aan elke ondernemer die op een kantelpunt zit en de weg kwijt is geraakt.

Ik was klaar met ondernemerschap. Ik voelde mij mentaal moe, had door verkeerde keuzes een financieel onstabiele situatie gecreëerd en zag er geen weg uit behalve door weer in loondienst te gaan. Iets dat ik absoluut niet meer wil. Ik kwam niet in de actie-modus en bleef in mijn hoofd hangen waardoor ideeën ook niet uitgewerkt en gelanceerd werden.

een mindset shift plaatsvinden en vooral weer in mijzelf geloven dat ik he

et heeft mij de mentale blokkades onder ogen laten zien, niet altijd leuk maar wel noodzakelijk. Het heeft mij in de actie-modus laten gaan en het werk laten verzetten die nodig was. Het heeft de ondernemer in mij weer laten terug vinden en de energie die ik kwijt was. Ik heb nu een aanbod kunnen creëren die bij mij past, die mij energie geeft en die gaat zorgen dat de situatie waar ik in zat niet meer terug gaat komen.

e bent actief betrokken en weet snel de probleempunten naar voren te halen. Je weet de juiste vragen te stellen en het passend advies te geven. Je bent direct en zegt waar het op staat, niet om de hete brij heen draaien maar er volop induiken en samen uitkomen.

Dat mijn zelfsabotage kwam uit people pleasing. Dat ik wel zei dat ik deed ondernemen voor vrijheid en mijn eigen keuzes te kunnen maken, maar dit toch eigenlijk niet deed.

Voorbeeld man