Joyce Scheijen | Personal Coach

Gratis Kennismakingsgesprek

Gratis Kennismakings-gesprek

In mijn hoofd is het nooit eens even rustig’ – Hoor jij je dit regelmatig tegen jezelf zeggen? Of heb je het idee dat je altijd maar aanstaat en het in je hoofd altijd maar doorgaat? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Hieronder ga je lezen hoe mijn coaching jou kan gaan helpen om het in je hoofd altijd ‘zondagochtend’ te krijgen.

Heb je nog vragen? Plan dan een gesprek met me in, dan kijken we samen naar jouw situatie en hoe ik daarbij kan helpen als business- en personal coach.

Voldoe jij aan de onderstaande voorwaarden en zoek jij een manier om dat zondagochtendgevoel weer terug te krijgen? Dan spreek ik je graag in een sessie!

Doorbraaksessie

Jij wilt die stevige fundering bouwen voor jouw succesvolle bedrijf waarmee je én een steady inkomen draait maar ook weet wat ervoor nodig is om de juiste klant aan te trekken.

Door groter te gaan denken, want ik weet dat je er écht voor wilt gaan.

Dat je vanuit een mooie en liefdevolle wijze je sales en marketing wilt doen die in alignment staan met je ziel, je energie en daardoor de magie opent waarmee jij meer omzet draait.

Mastermind
"Het gouden ei"

In drie maanden tijd leer ik je om een stabielere basis neer te zetten voor je business zodat jij de vrijheid en de voldoening voelt waar naar je op zoek bent.

We gaan aan de slag met je strategie, jouw ideale klant en maken een plan voor het komend jaar.

Je weet wat je hier te doen hebt, je weet wat je purpose is en de Mastermind gaat jou helpen om vanuit jouw Feminine Leadership dit op jouw manier in de wereld te zetten.

Jij weet dat je hier iets te brengen hebt!

Personal Mentorship

Groeien doe je niet in een dag, daarom gaan we samen een jaar lang aan de slag. Zodat jij aan het eind van dat traject jouw ‘zondagochtendgevoel’ vast kan houden, in de lead blijft in jouw bedrijf en de zaken voor jezelf simpel kunt houden.Dan kun jij je weer focussen op waar het écht om draait.

Wil jij meer rust in je hoofd, meer ruimte in je bedrijf en vaker ‘zondagochtend’?

Online Academie

Er is maar één manier om een verandering te verwezenlijken in je leven: door het te gaan doen. Een combinatie van 80% binnenwerk en 20% strategie zorgde ervoor dat ik mijn leven anders in kon richten en nu elke dag op kan staan met dat ‘zondagochtendgevoel’.

Wil je het fundament leggen voor jouw bedrijf – zowel online als offline? Dan is mijn online academie voor jou. Ik begeleid je door alle stappen van het ondernemen zodat jij met een stevige basis en zonder stress kan starten.

Events & Workshops

Naast mijn coaching en trainingen bied ik nog verschillende losse workshops (online en offline), live dagen en evenmenten aan. 

Human Design, Jaarlegging, Game Plan 2024 en nog veel meer. Bekijk via onder staande knop de Agenda voor dit jaar en meld je direct aan!

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Totale rust. In je lichaam, in je hoofd, in je gevoel. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je echt gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtendgevoel van rust en kalmte.

Zodat jij voortaan kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In mijn “Zondagochtend Podcast” bespreek ik de dingen die jou tegen houden dat zondagochtendgevoel te behouden en nog veel meer…