Joyce Scheijen

Business & Mindset

In de 6 jaar ervaring die ik heb opgedaan als coach is er een ding wat me duidelijk is geworden: we zijn allemaal op zoek naar een leven vol vervulling. Een leven dat ons intens gelukkig maakt en volledig bij ons past. Voor de een is dat een leven met veel zekerheid en een goed betaalde baan, voor de ander is dat een leven met veel vrije tijd en rust en voor weer een ander is dat een leven voor risico’s en avonturen.

Wat hierin samenkomt, is dat je een leven creëert dat past bij jou, op alle vlakken. Zodat jij, met de juiste mindset en tools, kan gaan voor zowel jouw persoonlijke als professionele doelen. 

Business

Doorbraaksessie
(1-op-1 gesprek)

Soms zit je even vast en heb je een verhelderende blik, een liefdevolle schop onder je kont of bevestiging nodig om de volgende stappen in je bedrijf te maken. 

Tijdens deze sessie help ik je om het grotere plaatje weer te zien en samen te ontdekken waar jouw groei mogelijkheden liggen. Of het nu gaat om je aanbod, je marketing of je financiën; je gaat naar huis met nieuwe inzichten, concrete stappen en een nieuwe doses inspiratie en zelfvertrouwen.

”Het vertrouwen is meteen voelbaar en de sessie heb ik als zeer prettig en ook confronterend (in a good way) ervaren. Je stelt juiste vragen en zet me aan het denken. Het resultaat: tot inzicht komen.”

Business Mastermind

Tijdens dit groepsprogramma creëren we een stabiele basis op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.  

We werken aan je aanbod, je ideale klant en maken een jaarplan. Daarnaast maken we ruimte voor wie jij bent als ondernemer. Hoe zorg je goed voor jezelf? Hoe krijg je vertrouwen in jezelf als ondernemer? Hoe maak je keuzes die dat gevoel ondersteunen?

Dit doe je niet alleen. Maar met een groep van gelijkgestemde ambitieuze ondernemers die hetzelfde pad bewandelen. 

Zo krijg je stap voor stap een leven en bedrijf waar jij voldoening uit haalt!

Personal Mentorship

Het ondernemen is jou niet onbekend. Je hebt een goedlopend bedrijf en je bent succesvol in wat je doet. Toch ontbreekt er iets. Je succes eist zijn tol op andere gebieden in je leven en je vraagt je af of dit niet anders kan.

Kan je zakelijk succesvol zijn én genieten van het leven? Mag je genieten van al het moois dat je hebt opgebouwd zonder je schuldig te voelen? Is het mogelijk om succesvol te ondernemen vanuit rust?

Ik help jou en denk met je mee om je bedrijf zo in te richten dat het in lijn is met je wie je bent en jij met de juiste energie handelt, waardoor je meer omzet behaalt, minder hard werkt én een leven creëert dat bij jou past.

Mindset

Persoonlijk Ontwikkel Plan

Wat wil je nu eigenlijk echt in je leven? En wat heb je nodig om dat te bereiken? 

Het Persoonlijk Ontwikkel Plan (dé POP) biedt je een handvat om op al jouw levensgebieden helder te krijgen waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke stappen daarvoor nodig zijn.

Niet meer ‘niet weten’ of alleen maar dromen, maar ook daadwerkelijk een stappenplan maken om jouw doelen te bereiken en het leven te gaan leven dat jij écht wilt. 

Met als uiteindelijk doel: meer balans tussen werk en privé.

Mindset
Mastermind

Je doelen bereiken en jezelf ontwikkelen? De Mastermind geeft je de juiste tools en is de ‘stok achter de deur’ om echt stappen te maken richting jouw persoonlijke en professionele doelen. 

Je krijgt inzicht in je talenten, je valkuilen en leert beter omgaan met tegenslagen in het leven. Je kijkt naar de stappen die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Je ontmoet gelijkgestemden die jou kunnen helpen bij het maken van spannende keuzes en met wie je dit proces kunt delen. Samen creëeren we een leven en mindset die jouw dromen ondersteunen!

Life Coach programma

Je weet dat je verandering wilt en een leven dat meer in lijn is bij wie jij bent. Maar hoe? 

Dit individuele coaching programma helpt je die stappen te maken in de richting van je persoonlijke en professionele doelen. 

Of je nu je vaardigheden wilt verbeteren, nieuwe talenten wilt ontdekken, of je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, ik geef je de handvatten om je ambities waar te maken. Ik help je met die beren onderweg op zowel je werk als in je privéleven.

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik laat je zien dat je het waard bent.

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Totale rust, kijkend naar buiten vanuit je pas opgemaakt bed met een heerlijke cappuccino in je handen. Rust in je lichaam en in je hoofd. Je bent volledig ontspannen. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtend-gevoel van rust en kalmte. Zodat jij voortaan (net als mij) kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In de Zondagochtend Podcast bespreek ik de dingen die zorgen voor dat zondagochtend-gevoel in zowel mijn leven als mijn business.