Joyce Scheijen

Gratis Kennismakingsgesprek

Gratis Kennismakings-gesprek

‘‘In mijn hoofd is het nooit eens even rustig’’ – Hoor jij je dit regelmatig tegen jezelf zeggen? Of heb je het idee dat je altijd maar aanstaat en dat je steeds maar alle ballen in de lucht aan het houden bent? Herkenbaar want dit had ik vroeger ook. Weet dat er niets mis met je is, maar dat dit wel anders kan. Ik begeleid jou om meer rust en balans terug te brengen in zowel jouw leven als in je business.

Nieuwsgierig? Plan dan een gesprek met mij in, dan kijken we samen naar jouw situatie en hoe ik jou daarbij kan helpen als Business Mentor. Je zit nergens aan vast, we starten eerst eens met een heerlijke kop koffie of thee natuurlijk.

Want hoe lekker zou een leven zijn zonder stress, een goed lopend bedrijf zonder gedoe en een fijne balans in je gezin zonder dat jij je schuldig voelt? Graag spreek ik je tijdens een kennismakingsgesprek en vertel wat ik voor jou kan betekenen!

Doorbraaksessie

Jij beschikt over een goedlopend bedrijf waarmee je én een redelijk steady inkomen hebt en je weet wat ervoor nodig is om klanten aan te trekken. Toch heb je het gevoel dat je maar wat doet. Houd jij je op veel vlakken nog klein en wilt eigenlijk ‘next level’ met je business?

Ik laat je het grotere plaatje zien en waar jouw potentieel naar toe kan groeien, want ik weet dat je er nog veel meer in jou zit dan er nu uitkomt..

Dat je vanuit een mooie en liefdevolle wijze je sales en marketing kan doen die in alignment staat met je ziel, je energie en daardoor de magie opent waarmee jij meer omzet draait én een fantastisch leven creëert.

Mastermind
"Het Gouden Ei"

In vier maanden tijd leer ik je om een stabielere basis neer te zetten voor je business zodat jij de acties gaat uitvoeren die nodig zijn om een succesvolle business voor jezelf op te bouwen. Hoe kun jij je bedrijf professioneler maken, de juiste klanten aantrekken en een strategie kiezen die bij jou past?

We gaan aan de slag met je aanbod, jouw ideale klant en maken een plan voor het komend jaar.

Je twijfelt soms of het ondernemerschap wel echt iets voor jou is. Je hebt het gevoel dat je maar iets doet. Aan alle kanten voel je de energie wegstromen en heb je ondertussen het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden. Dat is nu verleden tijd want het wordt tijd dat jij die voldoening voelt van binnen.

Het GOUD zit namelijk in jou!

Personal Mentorship

Je voelt je soms onbegrepen of zelfs eenzaam in je business. Je werkt tering hard en daar betaal je ook een prijs voor, in je gezin, naar je partner of op sociaal vlak. Ik zorg dat je in lead blijft in jouw bedrijf en de zaken voor jezelf simpel kunt houden. Zodat jij je weer kan focussen op waar het écht om draait.

Wil jij meer genieten, van het leven, van je gezin en dat wat jij hebt opgebouwd? Dat jij je niet meer verstopt of schaamt waar jij voor gewerkt hebt? Klaar bent met het oordeel van anderen en zij ook geen invloed meer hebben op jouw energie? 

Jij draagt zoveel, je gezin, het huishouden, je klanten, je personeel enz. Maar wie draagt jou? Ik zorg voor meer ruimte in jouw hoofd en je bedrijf, zodat jij elke dag geniet van het ‘zondagochtend-gevoel’?

Online Academie

Er is maar één manier om een verandering te verwezenlijken in je leven: door het te doen en stappen te zetten. Een combinatie van 80% binnenwerk en 20% strategie zorgde bij mij ervoor dat ik mijn leven anders in kon richten en nu elke dag op kan sta zonder stress en met dat ‘zondagochtend-gevoel’.

Wil je het fundament leggen voor jouw bedrijf én mindset? Dan is mijn online academie voor jou. Ik begeleid je door alle stappen van het ondernemen en het omzetten naar een groei mindset i.p.v. een tekort mindset zodat jij met een stevige basis en zonder stress kan ondernemen én leven.

Events & Workshops

Naast mijn coaching en trainingen bied ik nog verschillende livedagen en workshops aan (zowel online en offline). 

Hierbij moet je denken aan Human Design, jaarleggingen met carddecks, het schrijven van een Game Plan voor 2024 en het maken van een visionboard Bekijk via onderstaande knop de agenda voor dit jaar en meld je direct aan!

Is er nog plek? Boek dan snel je ticket, uit ervaring zijn dit soort evenementen snel uitverkocht. Tevens komt niet elk onderwerp of thema terug in deze vorm.

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Totale rust, kijkend naar buiten vanuit je pas opgemaakt bed met een heerlijke cappuccino in je handen. Rust in je lichaam, in je hoofd, in je gevoel, volledig ontspannen. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je echt gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtend-gevoel van rust en kalmte.

Zodat jij voortaan (net als mij) kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In mijn “Zondagochtend Podcast” bespreek ik de dingen die zorgen voor dat zondagochtend-gevoel in zowel je leven als je business en nog veel meer…