Joyce Scheijen

5-daags Retreat

Retreat Human Design & Transformatie

2024-08-08

11:00 uur

Human Design & Transformatie Retreat

Schouwen Duivenland (Zeeland)

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

"Ik vind jouw manier van communiceren inspirerend. Vol pit, geen blad voor de mond, maar wel op een nette manier.

Een prachtige dag! Altijd wel spannend om met “vreemden” zo persoonlijk te zijn, maar het voelde bij binnenkomst al meteen relaxt en veilig. Alsof we elkaar al vaker hadden gezien.

Ik vond het mooi dat de types per persoon al vooraf waren uitgewerkt zodat we er ook uitgebreid over konden praten in plaats van dat het “snel snel” moest. Ook de 6 diepe vragen waren intensief, maar een mooie toevoeging aan mijn type.

De catering was trouwens ook top verzorgd en drinken en eten was er echt genoeg. Ik heb hele leuke dames leren kennen en het was absoluut motiverend. Helemaal zin om weer aan de slag te gaan met mijn bedrijf en het heeft me ook zelfvertrouwen gegeven.

Ik vind jouw manier van communiceren inspirerend. Vol pit, geen blad voor de mond, maar wel op een nette manier. Je wist me wel te raken en in beweging te zetten."

Linda Sanders

"Ik kreeg vooral veel zin om de tijd te nemen om even stil te staan en vooruit te blikken.

De workshop was heel fijn, er heerste een open sfeer waardoor je ook alles kunt bespreken wat je wil."

Esther

"Volgende keer kom ik zeker weer!

Mooie opbouw met de vragen. Fijn ook dat niet alle antwoorden gedeeld hoefden te worden."

Nathalie

"Ik voelde mij mentaal moe, had door verkeerde keuzes financieel een onstabiele situatie gecreëerd en zag geen weg uit behalve door weer in loondienst te gaan. Iets dat ik absoluut niet meer wilde. Ik kwam niet in de actie-modus en bleef in mijn hoofd hangen waardoor ideeën ook niet uitgewerkt en gelanceerd werden. 

Voor iedereen die ook op dit kantelpunt zit en de weg even kwijt is geraakt raad ik deze Mastermind zeker aan. 

Het heeft mij de mentale blokkades onder ogen laten zien, niet altijd leuk maar wel noodzakelijk. Het heeft mij in de actie-modus laten gaan en het werk laten verzetten dat nodig was. Het heeft zowel de ondernemer in mij weer laten terugvinden als mijn energie die ik kwijt was. Ik heb nu een aanbod kunnen creëren dat bij mij past, die mij energie geeft en die gaat zorgen dat de situatie waar ik in zat nooit meer terug gaat komen. 

Het is de investering meer dan waard geweest!"

Ellis Jaspers-Pisters