Joyce Scheijen

Wat tof dat je je hebt aangemeld voor de Masterclass!

Je vind de Masterclass nu in je mailbox. Geen mail ontvangen? Kijk dan even in je SPAM-box of ongewenste mail.

Maar voordat je de Masterclass gaat bekijken heb ik eerst nog deze speciale video boodschap voor je, zodat jij je optimaal kan voorbereiden op de Masterclass.

Bekijk de video hieronder.

Hoe zit het met jouw financiële overzicht?

Wat bij mij echt het verschil heeft gemaakt om de eerste stappen te zetten richting een succesvol bedrijf is het overzicht hebben in mijn financiën. Het gaf mij rust en helderheid en zorgde ervoor dat ik makkelijker doelen kon stellen.

Veel ondernemers die ik spreek vinden administratie doen maar gedoe, het kost veel tijd en ze hebben eigenlijk geen idee wat erin en eruit gaat. Laat staan wat ze aan zichzelf nu écht kunnen uitbetalen of wat ze überhaupt overhouden.

Als jij succesvol wilt zijn in je business heb je grip te krijgen op zowel je cijfers als op je Money Mindset en wil ik je graag bij helpen. 

Daarom heb ik speciaal voor jou als ondernemer een template onderworpen waarmee jij zowel je inkomsten als je uitgaven nauwkeurig kunt invullen en daarmee een goed overzicht krijgt van je financiën. 

Deze blogs kunnen je wellicht ook verder helpen!

Loslaten

Het is herfst de blaadjes vallen van de bomen en de natuur laat letterlijk los wat niet meer groeit. Dit seizoen staat ook bij mij

Lees verder »

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Totale rust. In je lichaam, in je hoofd, in je gevoel. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je echt gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtendgevoel van rust en kalmte.

Zodat jij voortaan kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In mijn “Zondagochtend Podcast” bespreek ik de dingen die jou tegen houden dat zondagochtendgevoel te behouden en nog veel meer…