Joyce Scheijen | Personal Coach

Yesss, ben jij klaar voor jouw Game Plan dit jaar!

Ben jij klaar voor 2024?

Hieronder vind je het webinar waarbij ik je ga helpen een plan te schrijven voor 2023. Tijdens het webinar stel ik je een aantal vragen, die je meteen dient te beantwoorden. Waarom meteen omdat je intuïtie jou meteen al het juiste antwoord voor jou verteld en de antwoorden dus niet met je hoofd gaat bedenken.

Dus zorg dat je pen en papier bij de hand hebt en zet de video tussendoor stop zodat je de antwoorden zo uitgebreid mogelijk kan opschrijven.

Webinar

Bonusvideo

Als bonus krijg je van mij voor jou een van mijn video’s uit mijn online trainingen helemaal gratis! In deze video leg ik je uit hoe jezelf een droomboard kan maken (oftewel een visionbioard) waarop jij allemaal plaatjes plakt die horen bij de dingen die jij in 2023 wilt manifesteren.

Ik heb nog iets heel speciaals voor je!

En als giga toffe bonus krijg je van mij de template om je prognose in te vullen voor 2023. Zodat jij ook op financieel vlak meteen een overzicht hebt waar je staat, waar je naartoe wilt en wat je hiervoor nodig hebt!

Deze blogs kunnen je wellicht ook verder helpen!

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Totale rust. In je lichaam, in je hoofd, in je gevoel. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je echt gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtendgevoel van rust en kalmte.

Zodat jij voortaan kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In mijn “Zondagochtend Podcast” bespreek ik de dingen die jou tegen houden dat zondagochtendgevoel te behouden en nog veel meer…