Joyce Scheijen

Maak nu een afspraak voor 

Jouw Doorbraaksessie

Graag geef ik jou in anderhalf uur de inzichten die je nodig hebt om daar te komen waar je wilt komen. Laat ik je zien waar jouw GOUD verborgen ligt en wat jouw volgende stap gaat zijn. 

Jouw doorbraaksessie

Jij wilt die stevige fundering bouwen voor jouw succesvolle bedrijf waarmee je én een steady inkomen draait maar ook weet wat ervoor nodig is om de juiste klant aan te trekken.

Ik leer je groter te gaan denken, want ik weet dat je er écht voor wilt gaan.

Dat je vanuit een mooie en liefdevolle wijze je sales en marketing wilt doen die in alignment staan met je ziel, je energie en daardoor de magie opent waarmee jij meer omzet draait.

Na het gesprek weet je:

Want de doorbraaksessie gaat ervoor zorgen dat jij die transformatie doormaakt, niet op die rotonde blijft zitten en rondjes blijft draaien. Want jij weet dat je het anders wilt, je weet alleen niet hoe. 

Dat je met mijn hulp verder komt en gaat weten wat jouw volgende stap gaat zijn!

NIET ONBELANGRIJK: Indien je na de doorbraaksessie besluit om in te stappen in een van mijn programma’s krijg je het bedrag van de doorbraak sessie gecrediteerd op je factuur.

Er liggen nog heel wat verborgen schatten in jou!

Deze doorbraaksessie is voor jou als je:

Jouw investering: 97 euro

Je wordt uitgenodigd live bij mij op kantoor of via Zoom. Indien je kiest voor Zoom krijg je achteraf altijd de opname.

Plan eerst je afspraak in mijn agenda, vul de vragenlijst is en reken dan af. Je mag mij ook altijd een bericht sturen om een afspraak te maken, indien je dit handiger vindt.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als gedreven en enthousiaste Business Mentor sta ik bekend dat ik iemand zie voor wie zij is. Luister ik naar je verhaal en zie ik waar jouw verborgen schat ligt. Ik word vaak geprezen om de energie die om mij heen hangt en kan deze ook overbrengen op de mensen met wie ik in gesprek ga.

Ik begeleid jou in een veilige omgeving naar de volgende stappen, zodat jij de acties gaat uitvoeren die nodig zijn om een succesvolle ondernemer te zijn. Ik heb deze stappen al voor je gelopen, ik heb de valkuilen al gehad en met mijn hulp ga je er sneller komen.

De afgelopen jaren heb ik al honderden (succesvolle) ondernemers mogen helpen om dichterbij hun eigen geluk te komen door een combinatie aan te bieden van business coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Wat andere ondernemers zeggen over de doorbraaksessie:

“Dank je wel voor de mooie tips, ik heb ze meteen toegepast. Het gesprek heeft mij vooral herkenning en een verhelderend inzicht gegeven in mijn zielsmissie, want deze past echt bij mij. Het voelt enorm goed dat ik dit op een speelse manier steeds meer mag gaan beleven. Ik wist wel dat ik ruimte nodig had, en nu weet ik hoe ik die kan pakken en andere mensen die ook kan geven als ze dat nodig hebben.

De bevestiging dat ik meerdere dingen tegelijk mocht doen, vond ik heel fijn om te horen. Dit mag ik veel meer gaan doen, ook op zakelijk gebied. Het sneller schakelen, denken en doen, dat herken ik heel erg. Fijn hierbij stil te staan dat niet iedereen hierin mee kan gaan en daar mij bewust van te zijn. Een hele opluchting dat ik niet meer hoef te zoeken en gewoon mag afwachten wat er op mijn pad komt. Ik wist dit wel, maar had dit gesprek nodig om dit als waarheid te zien.

Na het gesprek gebeurde er ineens ook heel veel ‘toevalligheden’ waar ik alleen maar op hoefde te reageren. Heerlijk! Al met al een heel verhelderend en bevestigend gesprek, in mijn ogen wat een goede coach doet, naar boven halen wat er eigenlijk al in zit. Dat doe je goed!”

Dominique Knols

- Do.com

”Het vertrouwen is meteen voelbaar in het contact met jou. De sessie heb ik als zeer prettig en ook confronterend (in a good way) ervaren. Je stelt goede vragen, zet me aan het denken en laat mij weer voelen. Geen algemene sessie maar vooral wel gericht op wat ik wil. Het resultaat: tot inzicht komen.”

Anniek Gralla

- Your Design Coaching & Training

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Volledige ontspanning, zowel in je lichaam, in je hoofd en in je gevoel. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je echt gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtendgevoel van rust en kalmte.

Zodat jij (net zoals mij) voortaan kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In mijn “Zondagochtend Podcast” bespreek ik de dingen die jou tegen houden dat zondagochtend gevoel te ervaren, geef ik tips en neem ik je mee in mijn leven als succesvol ondernemer.

1
Afspraak
2
Vragen
3
Afronden
Waar wil je dat de doorbraaksessie plaatsvindt?
Jouw Naam *
Jouw e-mail *
Telefoonnummer: *
Bedrijfsnaam: *
Text Heading here
Hoe omschrijf je jouw expertise? *
Op welke manier ben je bij Joyce terecht gekomen? *
Ben je al bekend met Joyce? *
Wat doe je precies? En wie is jouw ideale klant? *
Waar of bij wat zou je de hulp van Joyce het beste kunnen gebruiken? Wat is je urgente probleem waar Joyce jou mee kan helpen? *
Wat zijn de consequenties voor je als dit probleem niet oplost? *
Wat zijn jouw specifieke vragen aan Joyce? *
Als alles mogelijk was, wat zou je dan graag willen bereiken? Wat wil je écht? (dit hoeft niet persé op business vlak te zijn) *
Hoe belangrijk is het voor je om dit doel te bereiken of je huidige situatie te veranderen? (op een schaal van 1 tot 5)
Wat was je gemiddelde omzet per maand van de afgelopen 3 maanden? *
Heb je al eerder met een (business) coach gewerkt? Zo ja, met wie?
Wat zijn je ambitieuze plannen voor de komende 12 maanden? Houd je vooral niet klein! Want ik wil er voor zorgen dat deze plannen nog sneller bereikt worden! *

Heel erg bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Esther. Zij beantwoordt met alle liefde jouw vragen via het e-mailadres joyce@joycescheijen.nl.