Joyce Scheijen | Personal Coach

Maak nu een afspraak voor 

Jouw Kennismakingsgesprek

Jouw Kennismakings-gesprek

Wil jij verder komen met je bedrijf en wil je daar graag ondersteuning bij. Laten we samen kijken of jij en ik een goede match zijn en of ik de juiste persoon ben om jou te ondersteunen op jouw reis naar groei. Graag geef ik jou in anderhalf uur de inzichten die je nodig hebt om erachter te komen wat je nu écht wilt in je leven en wat ervoor nodig is daar te komen. 

Middel deze kennismaking wil ik je laten voelen dat succes van binnen zit. Daarbij of ik iemand ben waarmee jij wilt werken, en dat geldt natuurlijk ook andersom. De klik tussen ons beide vind ik enorm belangrijk voor het verdere proces van onze samenwerking.

Je hebt het eigenlijk allemaal voor elkaar: die succesvolle business, die grote auto onder je kont en hebt hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Toch voel jij van binnen dat er iets ontbreekt, al kun je niet de vinger erop leggen wat het is. Je bent nergens bang voor en als je ergens voor gaat dan ga je er ook voor.

Je zou, bij wijze van spreken, dat wat jij doet een ander kunnen leren. 

Het wordt tijd dat wij eens in gesprek gaan.

Jouw kennismakingsgesprek is volledig voor mijn kosten.

Ik zie het als een investering voor jou omdat ik weet dat:

Door jou te laten ontdekken wat je echt wilt en welke stappen hiervoor nodig zijn, ontdek jij waar jouw GOUD verborgen ligt. 

Maar dat je ook zakelijker gaat zijn in je business, door meer leiderschap te tonen. Waardoor jij jezelf meer vrijheid kan gunnen en meer tijd kun vrijmaken voor dat wat echt belangrijk is.

Je wilt jouw succes niet alleen aan de buitenkant zichtbaar is maar dat jij dit succes ook van binnen voelt.

Er liggen nog wat verborgen schatten in jou!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als gedreven en enthousiaste Personal Coach sta ik bekend dat ik iemand zie voor wie zij is. Luister ik naar je verhaal en zie ik waar jouw verborgen schat ligt. Ik word vaak geprezen om de energie die om mij heen hangt en deze ook kan overbrengen op de mensen met wie ik in gesprek ga. 

De afgelopen jaren heb ik al honderden (succesvolle) ondernemers mogen helpen om dichterbij hun eigen geluk te komen door een combinatie aan te bieden van business coaching, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Er liggen namelijk nog wat verborgen schatten in jou! 😉

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Totale rust. In je lichaam, in je hoofd, in je gevoel. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je echt gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtendgevoel van rust en kalmte.

Zodat jij voortaan kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In mijn “Zondagochtend Podcast” bespreek ik de dingen die jou tegen houden dat zondagochtendgevoel te behouden en nog veel meer…

1
Volgende
2
Volgende
3
Last Page
Jouw Naam *
Jouw e-mail *
Telefoonnummer: *
Bedrijfsnaam: *
Hoe omschrijf je jouw expertise? *
Op welke manier ben je bij Joyce terecht gekomen? *
Ben je al bekend met Joyce? *
Wat doe je precies? En wie is jouw ideale klant? *
Waar of bij wat zou je de hulp van Joyce het beste kunnen gebruiken? Wat is je urgente probleem waar Joyce jou mee kan helpen? *
Wat zijn de consequenties voor je als dit probleem niet oplost? *
Wat zijn jouw specifieke vragen aan Joyce? *
Als alles mogelijk was, wat zou je dan graag willen bereiken? Wat wil je écht? (dit hoeft niet persé op business vlak te zijn) *
Hoe belangrijk is het voor je om dit doel te bereiken of je huidige situatie te veranderen? (op een schaal van 1 tot 5)
Wat was je gemiddelde omzet per maand van de afgelopen 3 maanden? *
Heb je al eerder met een (business) coach gewerkt? Zo ja, met wie?
Wat zijn je ambitieuze plannen voor de komende 12 maanden? Houd je vooral niet klein! Want ik wil er voor zorgen dat deze plannen nog sneller bereikt worden! *

Heel erg bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Esther. Zij beantwoordt met alle liefde jouw vragen via het e-mailadres esther@puuresther.nl.