Joyce Scheijen

Masterclass
"De mindsetgeheimen van een succesvolle ondernemer."

Was het maar zo simpel.

Met het upgraden van je Money Mindset kom je een heel eind om verandering aan te brengen in zowel je bedrijf als op je bankrekening, maar daar is natuurlijk alles dat nodig is om ervoor te zorgen dat jij én meer klanten draait én meer omzet binnenhaalt.

Tijdens deze Masterclass neem ik je mee hoe het upgraden van Money Mindset daar al een hoop verandering in kan brengen en hoe jij met een aantal simpele tools meer klanten en meer omzet kan draaien. Want jij wilt naar die ton, een nieuwe mijlpaal, en daarvoor hoef jij je echt niet over de kop te werken. 

Money Mindset kan dus wel degelijk kan bijdragen aan jouw succes. Zodat jij heel snel naar die ton kan doorgroeien.

Tijdens de Masterclass leer ik je:

Je Money Mindset is net zo belangrijk als je gezondheid, net zo belangrijk als je vrije tijd, net zo belangrijk als je relaties en net zo belangrijk als je bedrijf.

Herken je dit?

“Money will always match your mindset.”

Je bent al op de goede weg anders was je nooit op deze plek terecht gekomen. Nu wordt het tijd om weer een stapje hoger te gaan, jezelf een upgrade te geven, je mindset een upgrade geven. Want jij wilt beschikken over die echte ondernemersmindset, die overvloedmindset die nodig is om nog grootser te durven denken én doen! Je wilt de kansen en de mogelijkheden zien en deze ook met een volle bak aan energie benutten. 

Je hebt zoveel ideeën en dan zie je bij iemand anders op haar Instagram jouw idee uitvoeren. Je hebt duizenden ideeën en je denkt “KAK” dit had ik moeten doen en vervolgens gebeurt er niets meer met je idee. 

MEGA ZONDE!! 

Je weet dat een succesvolle business opbouwen en goede resultaten halen tijd, geld en energie kosten. Maar levert het ook dat op wat je erin stopt? Want je wilt er alles instoppen wat je hebt.

Maar...

Dan is dit precies wat je zoekt! 

Wat hoe lekker zou het zijn als jouw vuurtje weer brandt. Jouw grootste ideeën een succes worden en als jij dat harde werken ook terug ziet op je bankrekening. 

"It’s time to change your Money Mindset"

"De samenwerking met Joyce heeft mij echt weer het vertrouwen gegeven in mezelf en in het feit dat ik verder kan komen dan ik ooit had gedacht. Ik wilde groeien, maar wist niet hoe. Ik had mijn eigen grenzen niet helder en kon ze dus ook niet goed bewaken. Dit is zo'n enorm verschil met nu.

Het persoonlijke contact en begeleiding van Joyce is een grote meerwaarde in het programma. Ze stelt lastige vragen, die zorgen voor diepe doordenkers. Ze stond écht naast me, ze wist de dingen naar boven te halen waar ik weerstand bij voelde. Deze dingen hielpen mij om patronen te doorbreken en dingen durven los te laten.

Het programma heeft mij meer rust in mijn hoofd gebracht en meer vertrouwen in mezelf dat ik alle uitdagingen aan kan die ik tegen kom. Ik weet nu dat ik echt meer dan geschikt ben om te ondernemen. Het heeft me trouwens zoveel meer heeft opgeleverd dan ik vooraf kon inschatten. Joyce, bedankt voor je scherpe vragen en je oprechte steun! Maar zeker ook je openheid, je kritische houding als ik dat nodig had en je cheerleader-werk als dat was wat ik nodig heb. 

Blijf vooral wie je bent en keep rocking!."

Joyce Killaars

bedrijfsverbeteraar

Wie ben ik?

Ik ben Joyce Scheijen en woon samen met mijn man Dion en dochtertje Ella in ons prachtig verbouwde huis in Zuid-Limburg. Ik run een succesvol bedrijf en voelt werken voor mij al vijf jaar niet meer als werken. Op dagelijks vlak help ik succesvolle vrouwen op het gebied van hun business en hun privéleven het succes te laten voelen en te ontdekken waarvoor ze hier zijn, zodat zij (nog) meer impact kunnen maken in deze wereld. 

Ik help jou dichterbij jouw potentieel te komen, zodat jij vanuit jouw kracht (én hart) gaat doen waarvoor je hier op aarde bent.

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit, met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit door maar hard te blijven door werken en waren werkweken van 60/70 uur geen uitzondering. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie en ondertussen voelde ik mij doodongelukkig. Ik had geen eigen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze zich naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit om maar hard te blijven door werken en waren werkweken van 60/70 uur heel normaal. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie en mij ondertussen mij doodongelukkig voelen. Ik had geen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Wat wil ik nu echt?

Op een dag besloot ik anders: “Wat wil ik nu echt?”

Ik stapte uit de ratrace, startte mijn eigen bedrijf, specialiseerde mij in persoonlijke ontwikkeling, kwamen er al vrij snel ondernemers op mijn pad omdat mijn bedrijf booming ging. Nu help ik succesvolle en ambitieuze vrouwen het succes ook van binnen te voelen. Een leven te leven vanuit overgave, rust en vertrouwen. Mijn coaching is dan ook een combinatie van business coaching, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, want hiermee worden de stappen gezet waar jij nooit van had gedacht dat dit haalbaar was of überhaupt in je zat. 

Dagelijks krijg ik nog appjes, mailtjes of telefoontjes van (oud)klanten dat ze zich nog nooit zo gelukkig hebben gevoeld.

Want ook jij kan een succesvolle business opzetten waar jij van droomt.

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een businesscoach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een business coach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Totale rust. In je lichaam, in je hoofd, in je gevoel. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je echt gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtendgevoel van rust en kalmte.

Zodat jij voortaan kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In mijn “Zondagochtend Podcast” bespreek ik de dingen die jou tegen houden dat zondagochtendgevoel te behouden en nog veel meer…