Joyce Scheijen

Masterclass
"Hoe je geld op een luchtige manier voor je laat werken."

Hoe lekker zou het zijn als je elke week met opluchting je administratie zou afsluiten. En dat je het zelfs nog leuk gaat vinden ook? Kun je je vast nu nog niets bij voorstellen, maar echt het kan verleden tijd zijn.

Geld is natuurlijk niet alleen je administratie, het heeft ook te maken met je Money Mindset en hoe jij naar geld kijkt.

Want als jij op een luchtige manier naar geld gaat kijken, weten wat er elke maand in en uit zou gaat, dan gaat dit al enorm veel verandering brengen in zowel je bedrijf als op je bankrekening. Als jij namelijk grip op je cijfers krijgt, zorgt dit er ook voor dat jij én meer klanten draait én meer omzet binnenhaalt.

Hoe dan Joyce?!

Tijdens deze Masterclass neem ik je mee hoe je op een makkelijkere manier naar je administratie kan kijken, hoe jij luchtiger over geld gaat denken en hoe jij jouw Money Mindset kan upgraden. Met een aantal simpele tools ga je anders denken geld over geld en hoef je niet elke week een knoop in je buik te voelen als iemand al over je omzet of je administratie begint. 

De juiste Money Mindset kan dus wel degelijk bijdragen aan jouw zakelijk succes. Want ik gun jou niets liever dan een succesvoller bedrijf runnen, zonder daar buikpijn van te krijgen. 

Weet dat dit slechts een onderdeel is dat ik gebruik om mijn klanten op de goede weg te helpen, en dat er meer voor nodig is om een succesvolle business te runnen, maar dat dit wel de eerste stap is die ik met klanten neem als we aan de slag gaan.

Tijdens de Masterclass leer ik je:

Geld is net zo belangrijk als je gezondheid, net zo belangrijk als je vrije tijd, net zo belangrijk als je partner en net zo belangrijk als je bedrijf.

Herken je dit?

“Money will always match your mindset.”

Je bent al op de goede weg anders was je nooit zover gekomen met je bedrijf. Nu wordt het tijd om weer een stapje hoger te gaan. Jezelf een upgrade te geven. Je mindset een upgrade geven en je business naar een volgend level te tillen. Want jij wilt beschikken over die echte ondernemersmindset, die overvloedmindset die nodig is om nog grootser te durven denken én te doen! Je wilt kansen en mogelijkheden zien en jezelf klein houden moet echt maar eens verleden tijd worden. 

Je hebt zoveel ideeën en dan zie je iemand anders opeens met jouw idee ervan doorgaan. Je denkt “KAK” dit had ik moeten doen en vervolgens gebeurt er niets meer met je idee of stagneer je zelfs. Je motivatie zakt naar een dieptepunt.

MEGA ZONDE!! 

Je weet dat een succesvolle business opbouwen en goede resultaten halen tijd, geld en energie kosten. Maar levert het nu ook dat op wat je erin stopt? Want je wilt er alles instoppen wat je hebt.

Maar...

Dan is dit precies wat je zoekt! 

Want hoe lekker zou het zijn als geld of je administratie geen issue meer zou zijn. Dat je zelfs zin hebt om je administratie te doen. Dat er meer ruimte komt voor die grootste ideeën, zodat die een succes worden en jij dat harde werken ook terug ziet op je bankrekening. 

"It’s time to change your Money Mindset"

"De samenwerking met Joyce heeft mij echt weer het vertrouwen gegeven in mezelf en in het feit dat ik verder kan komen dan ik ooit had gedacht. Ik wilde groeien, maar wist niet hoe. Ik had mijn eigen grenzen niet helder en kon ze dus ook niet goed bewaken. Dit is zo'n enorm verschil met nu.

Het persoonlijke contact en begeleiding van Joyce is een grote meerwaarde in het programma. Ze stelt lastige vragen, die zorgen voor diepe doordenkers. Ze stond écht naast me, ze wist de dingen naar boven te halen waar ik weerstand bij voelde. Deze dingen hielpen mij om patronen te doorbreken en dingen durven los te laten.

Het programma heeft mij meer rust in mijn hoofd gebracht en meer vertrouwen in mezelf dat ik alle uitdagingen aan kan die ik tegen kom. Ik weet nu dat ik echt meer dan geschikt ben om te ondernemen. Het heeft me trouwens zoveel meer heeft opgeleverd dan ik vooraf kon inschatten. Joyce, bedankt voor je scherpe vragen en je oprechte steun! Maar zeker ook je openheid, je kritische houding als ik dat nodig had en je cheerleader-werk als dat was wat ik nodig heb. 

Blijf vooral wie je bent en keep rocking!."

Joyce Killaars

bedrijfsverbeteraar

Wie ben ik?

Ik ben Joyce Scheijen en woon samen met mijn man Dion en dochtertje Ella in ons prachtig verbouwde huis in Zuid-Limburg. Ik run een succesvol bedrijf en voelt werken voor mij al vijf jaar niet meer als werken. Op dagelijks vlak help ik ondernemers om hun business en hun privéleven tot een succes te laten zijn en voelen. Door hun te laten ontdekken waarvoor ze hier zijn, zodat zij (nog) meer impact kunnen maken in deze wereld. 

Ik help jou dichterbij jouw potentieel te komen, zodat jij vanuit jouw kracht (én hart) gaat doen waarvoor je hier bent.

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, af te rekenen de weerstand en met de angst wat anderen van hun vinden. Want wat gebeurt er met je als jij mag gaan ondernemen op jouw manier en hoe jij het wilt, volgens jouw regels. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit, met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen en dat dit hun nieuwe werkelijkheid werd. Dat ze naast hun succesvolle business ook dat succes van binnen voelde en hun geen mooier leven konden wensen. Er ontstond een fijne balans en had de energie van anderen geen invloed meer op hun. Het mooie was dat hun business gewoon doorgroeide en ze niet inleverde op omzet.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, als anderen het maar naar hun zin hadden en daarmee putte ik mezelf volledig uit. Door maar hard genoeg te blijven door werken en als maar door te blijven gaan, dacht ik dat het geluksgevoel vanzelf wel zou komen.

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie maar ondertussen voelde ik mij doodongelukkig. Ik had geen eigen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress! Dit had enorme gevolgen voor mijn gezondheid.

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle ondernemers mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, af te rekenen de weerstand en met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit, met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze naast hun succesvolle business dat succes ook vanbinnen voelen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit, door maar hard te blijven werken en waren werkweken van 60/70 uur heel normaal. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie. Maar ondertussen voelde ik mij doodongelukkig. Ik had geen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten én had ondertussen een schuld opgebouwd van meer dan € 45.000,-.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Wat wil ik nu echt?

Op een dag besloot ik anders: “Wat wil ik nu echt? Ik! Niemand anders maar wat wil ik?”

Ik stapte uit de ratrace, startte mijn eigen bedrijf, specialiseerde mij in persoonlijke ontwikkeling en kwamen er al vrij snel ondernemers op mijn pad omdat mijn bedrijf booming ging. Nu begeleid ik succesvolle en ambitieuze ondernemers. Zodat zij een leven leven vanuit overgave, rust en vertrouwen. Mijn werkwijze is een combinatie van business coaching, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, want hiermee worden de stappen gezet waar jij nooit van had durven dromen of dat dit überhaupt haalbaar was. 

Dagelijks krijg ik nog appjes, mailtjes of telefoontjes van (oud)klanten dat ze zich nog nooit zo gelukkig hebben gevoeld.

Want ook jij kan én een succesvolle business én een f*cking mooi leven creëren waar jij van droomt.

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een businesscoach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een business coach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Hoe vaak heb jij eigenlijk nog een ‘Zondagochtend gevoel’?

Totale rust, kijkend naar buiten vanuit je pas opgemaakt bed met een heerlijke cappuccino in je handen. Rust in je lichaam en in je hoofd, je bent volledig ontspannen. Hoe lang is het geleden dat jij je zo voelde?

Je wilt je echt gelukkig voelen op alle vlakken in het leven: met dat zondagochtend-gevoel van rust en kalmte.

Zodat jij voortaan (net als mij) kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

In mijn “Zondagochtend Podcast” bespreek ik de dingen die zorgen voor dat zondagochtend-gevoel in zowel je leven als je business en nog veel meer…