Joyce Scheijen

Mastermind
"Play Your Business"

Tijdens de Mastermind leer ik je om een stabielere basis neer te zetten voor je business zodat jij de acties gaat uitvoeren die nodig zijn en jij jezelf niet langer klein houdt.

Na het ontdekken van jouw ‘talenten’ weet je jouw uniekheid in te zetten om én meer klanten aan te trekken én meer omzet te genereren. Met resultaat: dat jij fulltime van je bedrijf kan leven. Ik leer je vanuit meer balans en rust jouw leiderschap te pakken in je bedrijf. Dit mag op jouw manier, want het is jouw bedrijf en jij bepaalt de regels.

Er is niet één weg, alleen jouw weg.

We starten op MAANDAG 9 september 2024 met de Najaars-Mastermind en je kunt je nu aanmelden en er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Meld je aan voor 8 september 2024 daarna sluiten de deuren en gaan deze de komende tijd zeker niet meer open. 

Herken je dit?

Het wordt in ieder geval tijd dat er iets verandert, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen.

“Er staan wel degelijk mensen op jouw boodschap te wachten.”

Weet dat je al op de goede weg bent en je voelt dat je steeds dichterbij de kern komt. Je wilt beschikken over die echte ondernemersmindset. Je wilt kansen en mogelijkheden zien en het succes ervaren die je bij andere ondernemers ziet. Je ziet dat er oneindig veel kansen zijn, maar je durft ze (nog) niet te benutten. Je weet dat een succesvolle business opbouwen en goede resultaten halen tijd, geld en energie kosten. Maar het lijkt dat iedereen om je heen het beter doet dan jou. Je wilt dat het bij jou ook moeitelozer gaat, dat je slimmer, efficiënter en vooral intuïtiever mag werken.

Daarnaast ben je op zoek naar meer rust en balans, maar wat je vooral voelt is die constante onrust en dat je van alles moet. Ondertussen houd je maar alle ballen in de lucht en heb je eigenlijk geen energie meer om die écht actie (buiten je comfortzone) uit te voeren. 

Je weet dat er geen quickfix bestaat, je bent juist op zoek naar dat stabiele fundament. Want een huis wordt ook niet om een scheve fundering gebouwd.

Je wilt je omringen met inspirerende mensen die in je geloven, je stimuleren, je begrijpen en staan te juichen als jij je grootse plannen presenteert waarmee jij die grote successen binnenhaalt. Je wilt niet meer naar die mensen luisteren die overal een mening over hebben als het gaat om jouw bedrijf en die (als je heel eerlijk bent) jou alleen maar energie kosten. Maar hoe kun jij je daarvoor afschermen? 

Maar ondertussen...

Je weet dat je veel meer je ruimte mag nemen. Maar eigenlijk ben je daarentegen soms bang want anderen van je gaan vinden als je echt gaat staan voor wat je gelooft. 

Het liefst wil je een kant en klaar stappenplan om jouw bedrijf tot een succes te maken. Je weet dat je structuur en focus nodig hebt. Door de vele ballen die je in de lucht moet houden, laat jij je als snel meenemen in de waan van de dag. Vaak zit je teveel in je hoofd en voor je gevoel te weinig in die lekkere flow.

In die lekkere flow waar je eigenlijk veel vaker in wil zitten!

Dan is dit precies wat je zoekt! Ga samen met mij het spel aan.

“Het wordt namelijk tijd om je eigen spel te spelen.”

Je hoeft het niet alleen te doen, ook al voelt dat soms wel zo. Waarom opnieuw het wiel uitvinden als ik dit pad al voor je gelopen heb, de valkuilen ken en ik ditzelfde pad al met andere ondernemers heb belopen? Ik heb een plek gecreëerd waar mensen dezelfde ambities delen, elkaar begrijpen en aanmoedigen om wie jij bent. Een veilige plek waar je vuurtje volop kan branden en jij jezelf mag zijn. Een plek waar jij je grootste ideeën mag delen en wij jou stimuleren om deze ook jouw werkelijkheid te laten worden.

"Het wordt tijd om je te richten op jezelf en niet meer te kijken naar anderen."

“PLAY YOUR BUSINESS” is…

Persoonlijke Coaching

Een Mastermind

Een Community

een combinatie van:

Business
Coaching

Persoonlijke
Ontwikkeling

Spirituele
Groei

Dit krijg je bij de Mastermind
“Play Your Business”:

Nu met tijdelijke bonus: GRATIS deelname aan de live dag op:

Donderdag 29 augustus: “Geld, Guts & Glorie”

en 3 maanden lang GRATIS toegang tot mijn Membership

 

“Ik wil dat je er alles uithaalt wat erin zit, niet alleen in je business maar ook uit je leven.”

Op maandag zet jij vanuit jezelf je doelen voor de komende week in de Community, Hiermee starten we de week.

Op vrijdag deel je jouw successen en waar je die week trots op bent dat je bereikt hebt in de Community.

Elke twee weken spreken we elkaar live of via Zoom waar we samen kunnen sparren over je bedrijf en maken we bespreekbaar waar jij tegen aanloopt. 

De datums van de live sessies en Q&A’s worden in samenspraak en van te voren bekend gemaakt.

"Ik voelde mij mentaal moe, had door verkeerde keuzes financieel een onstabiele situatie gecreëerd en zag geen weg uit behalve door weer in loondienst te gaan. Iets dat ik absoluut niet meer wilde. Ik kwam niet in de actie-modus en bleef in mijn hoofd hangen waardoor ideeën ook niet uitgewerkt en gelanceerd werden. 

Voor iedereen die ook op dit kantelpunt zit en de weg even kwijt is geraakt raad ik deze Mastermind zeker aan. 

Het heeft mij de mentale blokkades onder ogen laten zien, niet altijd leuk maar wel noodzakelijk. Joyce heeft mij in de actie-modus gezet en het werk laten verzetten dat nodig was. Het heeft zowel de ondernemer in mij weer laten terugvinden als mijn energie die ik kwijt was. Ik heb nu een aanbod kunnen creëren dat bij mij past, die mij energie geeft en die gaat zorgen dat de situatie waar ik in zat nooit meer terug gaat komen. 

Het is de investering meer dan waard geweest!"

Ellis Jaspers-Pisters

In de online training
"Play Your Business" leer ik jou:

In de online training
“Play Your Mindset” leer ik jou:

In gesprek met andere deelnemers uit de Mastermind.

Ellis Jaspers, Femke Niessing en Linda Wintraecken – Sanders zijn al meer dan een jaar lang deelnemers van de Mastermind en ik ben met hun in gesprek gegaan over wat de Mastermind hun allemaal gebracht heeft.

Klik op de play-button om de video’s te bekijken. 

Jouw Investering:

497,-

Betaling per maand

Mastermind

Twee individuele 1-op-1 sessies en persoonlijke begeleiding in een WhatsApp groep.

Bij een betaling in één keer krijg je € 100,- korting. Je hebt ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Elke drie maanden de mogelijkheid tot verlenging.

 

NIET ONBELANGRIJK: Indien jij na een doorbraaksessie besluit om in de Mastermind te stappen, krijg je het geïnvesteerde van de doorbraaksessie terug als korting op je factuur. Prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Wie ben ik?

Ik ben Joyce Scheijen en woon samen met mijn man Dion en dochtertje Ella in ons prachtige huis in Zuid-Limburg. Ik run al zes jaar een succesvol bedrijf waar ik goed van kan leven en voelt werken voor mij niet meer als werken. 

Waar ik voorheen elke vrije minuut aan mijn bedrijf besteedde, werk ik nu gemiddeld zo’n 24 uur per week en ben ik er elke dag als mijn dochter uit school komt. 

Dagelijks help ik ondernemers op het gebied van hun business en privéleven, zodat zij het succes ook vanbinnen voelen en (nog) meer impact kunnen maken in deze wereld. 

Inmiddels heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit, met meer rust, voldoening en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen en weten ze waar hun talenten liggen. Het mooie was dat hun business gewoon bleef door groeien.

Waar ik vandaan kom is dat ik het altijd goed de willen doen voor de ander en mezelf daar totaal in wegcijferde. Ik raakte volledig uitput door het harde werken en waren werkweken van 60 tot 70 uur per week zeker geen uitzondering. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie. Ondertussen voelde ik mij doodongelukkig. Ik had geen eigen huis, geen baan waar ik echt gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had een groot negatief zelfbeeld. Ik had totaal geen idee wat ik nu écht wilde met mijn leven.

Mijn lichaam stond letterlijk de hele dag onder stress!

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze zich naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit om maar hard te blijven door werken en waren werkweken van 60/70 uur heel normaal. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie en mij ondertussen mij doodongelukkig voelen. Ik had geen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Wat wil ik nu echt?

Op een dag besloot ik anders: “Wat wil ik nu echt?”

Ik stapte uit de ratrace, startte mijn eigen bedrijf, specialiseerde mij in persoonlijke ontwikkeling en al vrij snel ging mijn business booming waardoor ik allemaal ondernemers op mijn pad kreeg. Ik schoolde mij om tot business coach en werkte zelf met grote business coaches uit het hele land (nog steeds trouwens). Nu leef ik mijn mooiste leven. Van iemand met niets met meer dan € 45.000,- schuld naar een zelfverzekerde business vrouw die van aanpakken houdt. Een leven leeft vanuit vertrouwen, overgave en rust.

En dat gevoel dat gun ik jou ook.

Mijn coaching is een combinatie van business coaching, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, want met deze GOUDEN combi worden de stappen gezet waar jij nooit van had gedacht dat dit haalbaar was of überhaupt in je zat.

Dagelijks krijg ik nog appjes, mailtjes of telefoontjes van (oud)klanten dat ze zich nog nooit zo gelukkig hebben gevoeld. 

Want ook jij kan een succesvolle business opzetten waar jij van droomt.

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

"Voordat ik het traject bij jou startte was ik behoorlijk down en wist niet precies wat te doen en hoe ik mijn bedrijf zou kunnen laten groeien. Ik zat absoluut niet lekker in mijn vel. Al na ons eerste afspraak veranderde dat! Dit was zo’n fijn gevoel!

Na een half jaar coaching was ik nog echt niet klaar, ik wilde meer en voelde meteen dat ik het traject wilde verlengen. Nu durf ik het op eigen kracht. Zie ik zelf dat ik enorm gegroeid ben, dit had ik bij de aanvang van het traject niet kunnen dromen. Eerst mijn baan in loondienst opgezegd en nu fulltime met mijn eigen bedrijf bezig. Een droom die werkelijkheid is geworden. Dit had ik nooit gedurfd zonder jouw coaching. Jij wist precies, iedere keer weer, de juiste gevoelige snaar te raken en wat ik nodig had. Je bent eerlijk en oprecht en neemt geen blad voor de mond. Dat we elkaar vaak live zagen, gaf mij zoveel meer energie en samen met de oefeningen heeft dat een enorme bijdrage geleverd voor waar ik nu sta. Je weet door te dringen, de vinger op de zere plek te leggen en door te vragen. En af en toe ook heerlijk een keer vloeken. Lekker eerlijk en oprecht. 

Ik voel nu echt het vertrouwen en de kracht in mezelf. 
Danke, danke, danke!"

Yvonne Pustjens

Weddingspecialist

"Door het traject van Joyce heb ik mezelf een stuk beter leren kennen. Ik weet nu dat ik meer op mezelf en het leven mag vertrouwen, ik weet wat ik nodig heb en dat ik alle angsten onder ogen mag komen en zodat ik het los kan laten. Ik heb geleerd meer geduld te hebben wat betreft mijn groei en kan mij nu beter focussen op wat ik wil en doe. Ik ben echt op alle vlakken gegroeid!

Joyce, jij staat zeker in mijn top 5 van meest waardevolle mensen waar ik van heb mogen leren in mijn leven tot dusver. In de toekomst kom ik zeker bij je terug voor een vervolg, aangezien ik (nog) niet uitgeleerd ben van je en zo ongelofelijk dankbaar ben voor alles wat ik in de afgelopen maanden over mezelf en mijn bedrijf heb mogen leren. Maar nu wordt het tijd om even op eigen benen te staan en alles te integreren. Jij hebt mij geholpen de weg naar mezelf terug te vinden, terwijl ik dit al jaren kwijt was. Mijn dank is zeer groot en eigenlijk niet in woorden uit te drukken!

Dit traject raad ik iedereen aan die meer wilt leren over zichzelf en nu chaos binnen zijn bedrijf en hoofd ervaart."

Cally de Baan

Businesscoach in de hondenbranche

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een businesscoach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een business coach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een business coach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Veelgestelde vragen (FAQ):

Dat begrijpen we heel goed en is helemaal ok. Het mag spannend zijn. Maar wat als het dat gaat opleveren wat je wilt dat het oplevert. Wat levert het je op aan geld, tijd en vooral energie?

En hoeveel frustratie, tijd, geld en energie gaat het je kosten als je alleen blijft aanklooien.

Je mag altijd even contact met Joyce opnemen via joyce@joycescheijen.nl en dan plannen jullie even gezamenlijke een korte call in, waarin jij al je vragen mag stellen.

Deze cursus leent zich uitstekend voor starters maar ook voor de ondernemers die al wat langer onderweg zijn. Herken jij je in de bovenstaande teksten dan is de Mastermind zeker iets voor jou. Ik deel alle informatie die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en dat scheelt jou vooral tijd, energie  en uiteindelijk ook geld. Wat dat gaat het je opleveren!

Indien je echt voelt: “Dit is wat ik wil” en je hebt meerdere termijnen nodig? Stuur mij dan even een berichtje op joyce@joycescheijen.nl en we regelen het voor je.

Uiteindelijk meer zelfvertrouwen, meer voldoening, een stabieler bedrijf en ijzersterke mindset. Hoeveel klanten en omzet het je oplevert ligt puur aan je inzet en of jij (net zoals ik) ALL-IN gaat. Want als jij gaat doen waar jij zielsgelukkig van wordt is er maar een uitkomst: MAGIC.

De vraag is: “Wat kost het mij als ik het niet doet?” Blijf je nog even aanmodderen en het zelf doen? Mij helemaal prima. Maar wat kost het jou aan extra tijd, meer geld en energie? Wat gaat het je opleveren als je het wel doet? En de belangrijkste vraag: “Wat wil jij eruit halen?” En het van iemand leert die de ervaring heeft?

Bekijk het als een investering in jezelf, die jij jezelf mag gunnen. Als iets waar jij levenslang profijt van zal hebben.

Je kunt deze Mastermind “Play Your Business” wegschrijven als opleidingskosten in je administratie. Tevens kun je als ondernemer ook de btw terugvorderen.

Indien je vraag hier niet tussen staat mag je altijd een DM sturen op mijn Instagram: @joycescheijen of mailen naar joyce@joycescheijen.nl en dan zal ik of mijn team deze met alle liefde beantwoorden.

Heb je echt niets aan de Mastermind gehad?

Mail dan binnen 14 dagen of als je besluit na onze eerste 1-op-1 gesprek dat dit niet is wat je zocht en je krijgt je geld terug. Helemaal risk-free dus!

Hiervoor dien je wel minimaal één keer deel te hebben genomen aan de Q&A of de live bijeenkomst en één 1-op-1 coachcall hebben gehad.