Joyce Scheijen

Personal Mentorship

Je hebt een succesvol bedrijf, mooi huis, mooie auto en je denkt bij jezelf: “Is dit het nu?”

Je mist vaak een sparringspartner, gewoon iemand waar je even iets tegen aan kan leggen. Eens tegen kan ventileren zonder dat er een mening of een oordeel komt. Laat staan meteen dat advies dat zij denken dat je nodig hebt.

Er zijn maar weinig mensen in je omgeving die je begrijpen, die voelen wat jij voelt, je loopt vaak al 6 stappen vooruit terwijl je omgeving maar roept dat je vooral niet te snel moet gaan, want stel je voor…

Die ontwetendheid die mensen over je hebben, zit je in de weg. Het zit je in de weg om de juiste keuzes te maken voor jezelf.

Herken jij je hierin?

“Je wilt hier iets achterlaten, een Legacy”

Het is tijd voor persoonlijke groei

Jij hebt echt die ondernemersmindset, het zit in je bloed, je bent erin gerold. Je ziet overal kansen en mogelijkheden en bent nu op een punt gekomen dat je persoonlijke ook die groei nodig hebt. Want dat succes wil je ook van binnen voelen.

De kansen van het internet zijn oneindig, net als het universum. Spiritualiteit heeft je altijd wel getrokken, maar wat je er exact mee kunt, geen idee. Maar je wilt van de allerbeste leren, je neemt geen genoegen met minder. 

Je weet dat als je iets wil bereiken (zeker het opbouwen van een bedrijf) tijd, geld en energie kost, zeker als je goede resultaten wilt behalen. Maar eigenlijk wil je ook dat het slimmer kan, efficiënter en intuïtiever kan.

Teveel in je hoofd, te weinig in je lijf.

Veel dingen die je aanraakt veranderen in GOUD, niet letterlijk, maar wat ik bedoel is dat er eigenlijk al heel veel goed gaat. Aan de buitenkant dan, maar nu wordt het tijd dat jij dat ook van binnen voelt.

Zoals misschien wel het opbouwen van een nieuw bedrijf of ervoor zorgen dat als jij drie maanden besluit weg te gaan (en de wereld over te reizen) dat jouw bedrijf gewoon doordraait, zonder dat jij überhaupt inlevert op omzet. 

Want je wilt mensen om je heen die je begrijpen, die op hetzelfde niveau praten als jou. Die jou aanmoedigen als een ton of misschien wel een miljoen hebt verdiend. Je staat namelijk niet alleen. Een plek waar mensen dezelfde ambities delen, waar je gezien wordt voor wie jij echt bent. Een plek waar hard werken geen vies woord is!

Jij bent iemand met de tofste ideeën en overal kansen en mogelijkheden in ziet om geld te verdienen. Maar dat durf je vaak nog niet eens uit te spreken tegen anderen, hoeveel jij verdient, wat jij aan belasting moet betalen en laat staan dat mensen enig idee hebben hoeveel kosten jij maakt.

“Je mag veel geld verdienen, daar hoef jij je niet voor te schamen.”

Want soms zie je jezelf zitten op een verjaardag, kijkt rond en het lijkt wel of er niemand is waarmee je eens een wat dieper gesprek kan voeren. Een gesprek op niveau. Niets ten nadele van die mensen die er zitten (of andere mensen uit je omgeving).

"Het is tijd om je te richten op jezelf en niet meer te kijken naar anderen"

Jouw potentie is eindeloos

Want er zit nog zoveel meer in jou dan dat je nu voor mogelijk houdt. Je bent al ver, je bent al groot en je bent al goed bezig. Maar je bent je bewust dat je blinde vlekken hebt, alleen zie je ze nu (nog) niet.

Weet dat er niets mis met je is. Je hoeft niet gefixt te worden. Het wordt voor je gefixt. Je hoeft je dromen niet waar te maken, ze zullen voor je worden waargemaakt als jij er voor open staat. Dit gaat je stoutste dromen overstijgen, waarvan je niet eens wist dat je het wilde of het überhaupt maar kon.

Samenwerking met eventuele experts

Tijdens het Personal Mentorship is er de mogelijkheid om te werken met experts. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van planning, een fotograaf of een energetisch therapeut zijn (trauma werk). Zij kunnen jou bijvoorbeeld helpen op de gebieden waar hun expertise ligt (en niet die van mij, maar ik wel enorm belangrijk vind om mee te nemen).

Weet dat dit tot de mogelijkheden hoort maar zeker niet verplicht is. Een greep uit de experts waar ik graag mee werk, vind je hieronder. 

Joyce Killaars

Planning, structuur & productiviteit
en dan leuk
 😉

(Andere) Joyce weet met haar sessie (60 – 90 min) boven tafel te krijgen waar jouw bedrijf en hoofd verder te chaorganiseren valt, zodat je meer flow kunt ervaren in je (werk)leven. Geen onhaalbare draken van structuren, maar een oplossing op persoonlijk of bedrijfsniveau specifiek voor jou. Simpelere processen of een productiviteitssysteem? Je ideale weekplanning of een overzichtelijke planning voor je hele bedrijf? 

Als het te maken heeft met het actionable maken van je dromen zonder jezelf voorbij te lopen, moet je bij Joyce zijn.

De sessie heeft een waarde van € 500,- excl. btw

Ellen Hansen -Mieux Fotostudio

Branding fotoshoot

Mieux fotostudio, gerund door Ellen Hansen verzorgt een hele branding fotoshoot speciaal voor jou. We bespreken met jou wat je wensen zijn en wat je wilt uitstralen met je bedrijf. We begeleiden je van begin tot eind tijdens deze fotoshoot, zodat je 100% als jezelf vastgelegd wordt.

De shoot neemt 90 minuten in beslag inclusief 3 kledingwissels.
Bij de branding shoot zitten 12 foto’s inbegrepen in hoge kwaliteit en zijn inclusief gebruiksrechten. Er worden meerdere beelden geschoten en deze zijn optioneel extra aan te schaffen.

De branding shoot heeft een waarde van € 550,- excl. btw.

Marianne Grootten

Lichaamsgericht therapeut & Coach

Marianne werkt inmiddels al 15 jaar vanuit een holistische visie op de mens. Binnen haar sessies praat ze met jou en laat ze ook jouw ziel aan het woord door met je lichaam aan de slag te gaan. Dit doet ze doormiddel van therapeutische massage, energetisch werk, visualisatie technieken, innerlijke kind heling, ademwerk en TRE (Tention & Trauma Releasing Exercises). Je maakt onder de begeleiding van Marianne als het ware een reis naar binnen. In een veilige en empathische setting volgt zij jouw tempo.

Binnen haar sessies aanschouw en doorvoel je alles wat voor jou op dat moment behapbaar en essentieel is voor je groei-en-transformatieproces.

De sessie heeft een waarde van € 500,- excl. btw

Jouw Investering

997,- 

per maand (excl. btw) 

Maandelijkse betaling:

Jouw investering is € 997,- euro per maand excl. btw voor de duur van 9 maanden. Indien je voor een langere periode de samenwerking wilt aangaan, neem dan even contact op via joyce@joycescheijen.nl.

8.500,- 

betaling in 1x (excl. btw) 

Betaling in één keer:

Jouw investering is € 8.500,- euro excl. btw. Bij een traject van een anderhalf jaar betaal je € 16.000 indien je in één keer de factuur wilt voldoen, je krijgt dan één termijn van mij cadeau.

Voor wie is het Personal Mentorship?

Het Personal Mentorship is voor die diep durven gaan, die er alles willen uithalen wat er in het leven zit. Voor die ambitieuze vrouw met een bedrijf, die en een goede businessvrouw is maar tegelijkertijd ook die goede vriendin, goede partner en goede moeder wil zijn. Voor die ondernemers die ALL-IN durven gaan, die meteen voelen ‘JA’ dit is het. Die weten dat een succesvol bedrijf runnen niet gaat met 8 uur per week werken, die niet vies zijn van hard werken, maar waarbij het wel moeitelozer mag, met meer rust en vrijheid.

Je leven gaat weer een avontuur zijn en je gaat bruizen van de energie. Je weet precies wat je wilt en hoe je daar gaat komen. Ook op de dagen dat het even niet zo lekker loopt, weet jij jezelf weer terug te brengen naar dat heerlijke gevoel van flow. Je gaat altijd weten wat je volgende stap is. 

Dit mag je verwachten in het Personal Mentorship:

Als wij gaan samenwerken, dan mag je een aantal dingen verwachten van mij als jouw coach.

Besef dat je op dit moment twee keuzes hebt:

Keuze 1: Blijven waar je nu bent en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Je laat je afleiden door je omgeving. Waarschijnlijk sta je nog steeds op dezelfde plek. Je ervaart de pijn van weerstand en het gevoel dat je de investering niet waard bent.

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone, investeert in jezelf en je gaat serieus aan de slag met het creëren van het leven dat jij wilt. Grote kans dat alles voor je verandert. Je ervaart de pijn van groei.

Voor welke pijn kies jij?

Wie ben ik?

Ik ben Joyce Scheijen en woon samen met mijn man Dion en dochtertje Ella in ons prachtig verbouwde huis in Zuid-Limburg. Ik run een succesvol bedrijf en voelt werken voor mij al zes jaar niet meer als werken. Op dagelijks vlak help ik succesvolle vrouwen op het gebied van hun business en hun privéleven het succes te laten voelen en te ontdekken waarvoor ze hier zijn, zodat zij (nog) meer impact kunnen maken in deze wereld. 

Ik help jou dichterbij jouw potentieel te komen, zodat jij vanuit jouw kracht (én hart) gaat doen waarvoor je hier op aarde bent.

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit, met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit door maar hard te blijven door werken en waren werkweken van 60/70 uur geen uitzondering. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie en ondertussen voelde ik mij doodongelukkig. Ik had geen eigen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze zich naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit om maar hard te blijven door werken en waren werkweken van 60/70 uur heel normaal. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie en mij ondertussen mij doodongelukkig voelen. Ik had geen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Wat wil ik nu echt?

Op een dag besloot ik anders: “Wat wil ik nu echt?”

Ik stapte uit de ratrace, startte mijn eigen bedrijf, specialiseerde mij in persoonlijke ontwikkeling, kwamen er al vrij snel ondernemers op mijn pad omdat mijn bedrijf booming ging. Nu help ik succesvolle en ambitieuze vrouwen het succes ook van binnen te voelen. Een leven te leven vanuit overgave, rust en vertrouwen. Mijn coaching is dan ook een combinatie van business coaching, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, want hiermee worden de stappen gezet waar jij nooit van had gedacht dat dit haalbaar was of überhaupt in je zat.

Dagelijks krijg ik nog appjes, mailtjes of telefoontjes van (oud)klanten dat ze zich nog nooit zo gelukkig hebben gevoeld.

Want ook jij kan een succesvolle business opzetten waar jij van droomt.

Veelgestelde Vragen

Meer balans, meer rust, meer vrijheid, meer voldoening en dat je dat doet waar jij zielsgelukkig van wordt en er ook nog eens goed geld mee verdiend. Dat je f*cking trots op jezelf gaat zijn wat jij hebt neergezet.

De vraag is: “Wat kost het mij als ik het niet doet?” Als je nog even zelf blijft aanmodderen, het zelf blijft doen, Wat kost het jou aan extra tijd, misschien zelfs wel meer geld en energie. Wat gaat het je opleveren als je het wel doet? En het van iemand leert die het wiel al voor je heeft uitgevonden?

Bekijk het als een investering in jezelf, die jij jezelf mag gunnen. Als waar jij levenslang profijt van zal hebben.

Indien je echt voelt dit is wat ik wil en je hebt meerdere termijnen nodig? Stuur mij dan even een berichtje op joyce@joycescheijen.nl en we regelen het voor je.

Je kunt dit traject opgeven als opleidingskosten bij de Belastingdienst en dit verwerken in je administratie. Als ondernemer kun je ook de BTW aftrekken.

Het Personal Mentorship is niet geschikt voor startende ondernemers. Dit traject is geschikt voor ondernemers die minimaal € 50.000,- of meer aan omzet per jaar binnenhalen. Indien je interesse hebt om wel met mij te werken adviseer ik om contact met mij op te nemen wat wel voor je geschikt is of een kijkje te nemen bij de Mastermind: Play Your Business!

Als je vraag hier niet tussen staat mag je mij altijd een berichtje sturen op mijn Instagram: @joycescheijen of mailen naar joyce@joycescheijen.nl en dan zal ik of mijn team deze met alle liefde beantwoorden.