Joyce Scheijen

Human Design & Transformatie

Retreat in Zeeland

van 8 tot en met 12 augustus 2024

Dit retreat bied je een rustige en serene omgeving waar je gedurende 5 dagen jou unieke en authentieke blauwdruk leert kennen!

Marianne Grooten (holistisch coach en therapeute) en Joyce Scheijen (mindset- en businesscoach) nemen jou mee op reis naar jou authentieke ware ‘zijn’.

Wauw, wat bijzonder dat je interesse hebt in het Retreat Human Design & Transformatie.

Misschien ken je Human Design al, is het al een keer op je pad gekomen of weet je er eigenlijk nog helemaal niets van, maar schept het je nieuwsgierigheid. Dan is dit helemaal wat je zoekt. Van donderdag 8 augustus tot en met maandag 12 augustus organiseren wij (Marianne en ik) een bijzonder 5-daags Retreat in Zeeland. 

Herken jij je hierin?

“Echt begrijpen wie je diep van binnen bent”

Het is tijd voor persoonlijke groei

Je wilt eigenlijk alles uit het leven halen. Je wil vooral kansen en mogelijkheden zien en bent nu op een punt gekomen om weer een level hoger te gaan. 

De kansen van het internet zijn oneindig, net als het universum. Human Design heeft je ondertussen misschien wel je aandacht getrokken, maar wat kun je er exact mee? 

Aan het begin van het Retreat krijg jij een blauwdruk gebaseerd op jouw geboortedatum, -tijd en -plaats.

Indien jij deze unieke blauwdruk gaat leven, geeft dit voldoening, rust en inzichten in het keven en hoe jij de juiste beslissingen maakt voor jezelf. De blauwdruk kun je ook zelf laten maken, maar wij nemen je mee hoe jij jouw blauwdruk ook daadwerkelijk kunt gaan leven en kan implementeren. Dit op zowel zakelijk gebied als op privé vlak.

Wat is Human Design?

Human Design is een krachtige tool voor zelfkennis en zelfontwikkeling.

Het systeem combineert oude en moderne wetenschappen om je een gedetailleerde kaart te geven van je energiepatronen, gedragingen en persoonlijke kenmerken.

Een Human Design chart of Human Design profiel bied jou inzicht in:

  • Jouw unieke blauwdruk: Het geeft een overzicht van wie je bent, hoe je in elkaar zit, en hoe je het beste door het leven kunt navigeren.
  • Jouw krachten: Het toont je sterke punten en waar je natuurlijke talenten liggen.
  • Jouw valkuilen: Het identificeert potentiële uitdagingen en patronen die je kunnen belemmeren.
  • Jouw purpose (levensdoel): Het helpt je te begrijpen wat je missie in het leven is en hoe je die kunt vervullen.
 

Human Design combineert verschillende systemen zoals astrologie, de I Tjing, de Kabbala, het chakra-systeem en kwantumfysica. Het eindresultaat is een gedetailleerde blauwdruk die specifiek is voor jou, gebaseerd op je geboortedatum, -tijd en -plaats.

Het biedt jou inzicht in jouw unieke persoonlijkheid, talenten en hoe jij je doelen kunt ontdekken. Het helpt je begrijpen hoe jouw lichaam en geest bedoeld zijn om goed te werken en hoe je je zo kunt afstemmen op anderen die jouw proces kunnen ondersteunen.

Human Design kan helpen bij zelfontwikkeling, relaties, carrièrekeuzes en besluitvorming, en nodigt je uit om in harmonie met je ware natuur te leven.

Het leid je als het ware naar meer voldoening en succes op alle gebieden van je leven.

"De ware kracht ligt in het nemen van beslissingen die in lijn zijn met je authentieke zelf"

Wat mag je verwachten tijdens het Retreat?

Naast de uitleg over Human Design en welk type jij bent, laten we jou ook weer in contact komen met jezelf. Dit kan je helpen bij het begrijpen van jezelf op een dieper niveau.

Na het Retreat weet jij hoe jij makkelijker besluiten kan maken en voel je weer verbinding met jezelf. Dit onder begeleiding van twee coaches die beide op ieder hun eigen vlak jou de transformatie geven die je nodig hebt.

Tijdens deze 5 dagen wordt jij volledig in de watten gelegd. 

Inbegrepen:

Wie zijn wij?

Joyce Scheijen

Business- & Mindset coach

Joyce Scheijen is een professionele coach en mentor die zich richt op het begeleiden van ambitieuze ondernemers bij het realiseren van hun persoonlijke en professionele doelen.

Ze biedt individuele 1-op-1 coaching, workshops en trainingen aan die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé.

Haar benadering is empowerment-gedreven, waarbij ze haar klanten helpt om hun volledige potentieel te benutten en hun innerlijke kracht te ontdekken. Joyce werkt zowel online als offline, vanuit haar kantoor in Zuid-Limburg.

Zij neemt de uitleg van de chart voor haar rekening en neemt je tijdens de Masterclasses mee hoe jij Humand Design kan toepassen in je leven.

In haar dagelijks leven ondersteunt ze vrouwelijke ondernemers bij het creëren van een leven en een business die in lijn is met hun waarden. Met als uiteindelijk doel persoonlijke en professionele groei in een leven dat voldoening geeft.

Marianne Grooten

Lichaamsgericht therapeut & Coach

Marianne werkt al meer dan 15 jaar als coach en lichaamsgericht therapeut binnen haar eigen praktijk genaamd Bodhi te Valkenburg.

Door de jaren heen heeft ze een eigen holistisch programma ontwikkeld waarbij ze vertrekkende vanuit jouw hulpvraag, het mentale, fysieke, emotionele en energetische lichaam meeneemt.

Tijdens het Retreat zet ze jou in een transformatie proces dat zich chronologisch opbouwt door de dagen heen. In een kleine veilige en liefdevolle setting gaat ze samen met jou kijken wat er nodig is en mag gebeuren om weer terug in een diepe verbinding met jezelf te komen.

Verder werkt ze ook als masseuse en geeft ze energetische healingen.

Het is haar levensmissie en passie om het licht in de ander te doen aansteken en laten stralen. Ze kijkt er enorm naar uit om jou te mogen verwelkomen en leren kennen!

Jouw Investering

555,- 

per maand (incl. btw) 

Betaling in drie termijnen:

Jouw investering is € 555,- euro per maand incl. btw. Je ontvangt de laatste factuur vlak voor de aanvang van het Retreat. Alle betalingen dienen voor aanvang bij ons binnen te zijn.

1.497,-

betaling in 1x (incl. btw) 

Betaling in één keer:

Jouw investering is € 1.497,- euro incl. btw. Dit bedrag dient vooraf aan het Retreat te zijn betaald.

Voor wie is het Human Design Retreat?

In een rustige en serene omgeving nemen we jou mee op reis naar jou authentieke ware ‘zijn’.

Via jouw persoonlijke Human Design krijg je inzicht in je natuurlijke krachten, talenten maar ook valkuilen. Het spiegelt je wie je als onbeschreven blad bent en daarmee ook waar je nu staat. Je Human design geeft je inzicht in je purpose; je levensmissie en het daarbij horend profiel. Op basis van je exacte geboortetijd, geboorteplaats en datum krijg je een compleet boekwerk over jezelf in handen. 

Joyce en Marianne gaan jou laten zien hoe je deze kennis en inzichten zowel persoonlijk als ook relationeel en zakelijk voor je kunt laten werken. Het Retreat bied een goede balans tussen enerzijds theorie over je Design en anderzijds lichaamswerk, waardoor je ook daadwerkelijk gaat voelen waar je staat en wat er nog tussen jou en je zielsopdracht en/of verlangen instaat.

Dit Retreat is voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn eigen persoonlijkheid, gedrag, levenspad en energie. Voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, nieuwe inzichten en vastloopt in terugkerende patronen. Heb jij moeite om bij je ware gevoel te komen en ben je op zoek naar meer richting? Stel jij jezelf wel eens vragen als: ‘Waarom ben ik hier op aarde?’ Voelt het voor je dat je een nieuwe mag inslaan met jezelf? Twijfel je of het leven/de situatie zoals die nu is, wel echt het gene is wat bij jou past en hoort? 

Met andere woorden als jij inzicht wil krijgen… In je persoonlijkheid, je gedrag, je levenspad en je energie. Je wilt weten wie je diep van binnen bent en hoe jij meer in harmonie kunt leven met jezelf.

Staan hier nu zaken tussen waarvan jij denkt: ”JA! dat herken ik!” Dan is dit retreat zeer zeker iets voor jou!

Uiteraard horen er bij dit retreat ook momenten in rust en stilte voor jezelf. Deze tijd kun je naar eigen behoefte invullen. Daarbij kun je gebruik maken van de sauna of bijvoorbeeld een van de mooie wandelroutes in de richting van de duinen en het strand lopen.

 

Waar is het?

Het verblijf is een prachtig gerestaureerde boerderij met diverse gemeenschappelijke ruimtes. Je slaapt in een eenvoudige eenpersoonskamer met badkamer. Het ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om dit mooie retreat samen met je partner, vriendin, moeder, vader, dochter of zoon te ervaren, dan behoort het boeken van een tweepersoonskamer ook tot de mogelijkheden.

De maximale groepsgrootte: 9 personen. Nog 4 plekken beschikbaar!

Let wel: aanmelden kan maar tot uiterlijk 13 juni 2024!

De aanmelding is pas definitief nadat het bedrag is voldaan. Annuleren is daarna niet meer mogelijk.

Wanneer:

Donderdag 8 augustus t/m maandag 12 augustus 2024.

Inchecken vanaf 11:00 uur. 
Uitchecken om 12:00 uur.

Waar:

Land aan Zee
 
Meeldijk 11a

4328NE Burgh- Haamstede 

Zeeland (NL)

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze zich naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit om maar hard te blijven door werken en waren werkweken van 60/70 uur heel normaal. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie en mij ondertussen mij doodongelukkig voelen. Ik had geen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Veelgestelde Vragen:

Meer balans, meer rust, meer vrijheid, meer voldoening als jij gaat leven volgens jouw design.

De vraag is: “Wat kost het mij als ik het niet doet?” Als je het zelf gaat uitzoeken, kun je al veel informatie vinden. Maar hoe implementeer je het ook echt in je leven én eventueel in je bedrijf. Dat leren we je tijdens het Retreat.

Bekijk het als een investering in jezelf, die jij jezelf mag gunnen. Als waar jij levenslang profijt van zal hebben.

Indien je echt voelt dit is wat ik wil, is er de mogelijkheid om in termijnen te betalen. 

Je kunt dit Retreat opgeven als zakelijke kosten, door bijvoorbeeld dit verwerken in je administratie als opleidingskosten. Tevens kun je als ondernemer de btw aftrekken.

Als je vraag hier niet tussen staat mag je mailen naar joyce@joycescheijen.nl en dan zal ik of mijn team deze met alle liefde beantwoorden.