Joyce Scheijen

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een businesscoach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

"Ik voelde mij mentaal moe, had door verkeerde keuzes financieel een onstabiele situatie gecreëerd en zag geen weg uit behalve door weer in loondienst te gaan. Iets dat ik absoluut niet meer wilde. Ik kwam niet in de actie-modus en bleef in mijn hoofd hangen waardoor ideeën ook niet uitgewerkt en gelanceerd werden. 

Voor iedereen die ook op dit kantelpunt zit en de weg even kwijt is geraakt raad ik deze Mastermind zeker aan. 

Het heeft mij de mentale blokkades onder ogen laten zien, niet altijd leuk maar wel noodzakelijk. Het heeft mij in de actie-modus laten gaan en het werk laten verzetten dat nodig was. Het heeft zowel de ondernemer in mij weer laten terugvinden als mijn energie die ik kwijt was. Ik heb nu een aanbod kunnen creëren dat bij mij past, die mij energie geeft en die gaat zorgen dat de situatie waar ik in zat nooit meer terug gaat komen. 

Het is de investering meer dan waard geweest!"

Ellis Jaspers-Pisters

"Na mijn eerste half jaar bij Joyce had ik het idee dat ik nog niet daar was waar ik wilde zijn. Aan mezelf, dus het persoonlijk stuk, had ik al hard gewerkt. Maar zakelijk gezien liep ik nog vast op sommige punten, want wie is dan je ideale klant en doe ik nu echt wat ik 100% leuk vind? Best moeilijke vraagstukken. Dus ik besloot om te verlengen.

Nu, na een traject van een jaar, zijn mijn belemmerende overtuigingen opgeruimd en heb ik voldoende zelfvertrouwen opgebouwd om ‘alleen’ verder te gaan. De online training bevat hele goede vragen waardoor je zelf gaat nadenken hoe jij je bedrijf wilt inrichten en waar je naartoe wilt. De antwoorden zitten al in je. Joyce helpt je om deze antwoorden ook te gaan geloven. Dit doet ze op een liefdevolle, strenge manier met pittige coachgesprekken tot gevolg. Na alle gesprekken ga je met nieuwe inzichten en vertrouwen naar huis. 

Ik had een jaar geleden iemand nodig die in mij en mijn bedrijf geloofde, en dat deed Joyce. Met trots geloof ik nu ook in mijn eigen kunnen, dankzij haar."

Aurelia Blom

Personal Virtual Assistent

"Tijdens het afgelopen half jaar met jou als coach ben ik persoonlijk, maar ook als ondernemer gegroeid. Jij kwam precies op het goede moment op mijn pad en jij gaf me wat ik nodig had. Of dat nu een schop onder mijn kont was of juist even het besef en inzicht dat ik een stapje terug moest doen. Ik heb tijdens de rit veel weerstand ervaren, maar ik ben uiteindelijk daar gekomen waar ik moest zijn om als ondernemer verder te kunnen groeien. En zeker weten dat ik nu verder kan! Ik voel de kracht. Ik voel de energie. En ik voel de liefde om anderen te helpen daar waar zij het nodig hebben.

Ook weet ik nu precies wat er bij mij past, wat ik wil als ondernemer, waar ik naartoe wil en wat ervoor nodig is om daar te komen. Hier heb ik mij lang en hard tegen verzet. Tot ik er niet meer omheen kon. Wat ervoor heeft gezorgd dat ik boven mezelf ben uitgestegen. Daarnaast heb ik ook het besef gekregen dat het oké is om een stapje terug te doen als het even niet lukt. ⠀

Joyce heeft mij laten inzien dat ik niet alleen anderen hoef te laten voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn, maar dat ik dat zelf ook ben. En dat is precies waar mijn kracht ligt om anderen te helpen.⠀

Joyce, bedankt voor je vertrouwen in mij en mijn kunnen."⠀

Stef Kusters

De Trans Coach

"Als je echt wilt gaan transformeren naar je ware IK in je eigen BEDRIJF ondanks je angsten en onzekerheden, volg dan dit programma van Joyce!!⠀

Voordat ik aan het traject startte was ik zoekende en durfde ik niet volledig op mezelf te vertrouwen om de opstart van mijn bedrijf door te zetten. Door jouw eerlijkheid en openheid in de 1 op 1 gesprekken, en die schop onder mijn kont, ben ik mega gegroeid! De online training is super in elkaar gezet en de 1 op 1 sessie zijn zwaar maar zooo heerlijk!⠀

Het programma heeft mij vrijheid, plezier en vertrouwen in mijn toekomst gegeven! Ik ben ontzettend dankbaar dat jij me hebt gecoacht en gesteund waar het nodig was voor mij en mijn bedrijf."⠀

Elisah Stassen

Hondencoach

"De samenwerking met Joyce heeft mij echt weer het vertrouwen gegeven in mezelf en in het feit dat ik verder kan komen dan ik ooit had gedacht. Ik wilde groeien, maar wist niet hoe. Ik had mijn eigen grenzen niet helder en kon ze dus ook niet goed bewaken. Dit is zo'n enorm verschil met nu.

Het persoonlijke contact en begeleiding van Joyce is een grote meerwaarde in het programma. Ze stelt lastige vragen, die zorgen voor diepe doordenkers. Ze stond écht naast me, ze wist de dingen naar boven te halen waar ik weerstand bij voelde. Deze dingen hielpen mij om patronen te doorbreken en dingen durven los te laten.

Het programma heeft mij meer rust in mijn hoofd gebracht en meer vertrouwen in mezelf dat ik alle uitdagingen aan kan die ik tegen kom. Ik weet nu dat ik echt meer dan geschikt ben om te ondernemen. Het heeft me trouwens zoveel meer heeft opgeleverd dan ik vooraf kon inschatten. Joyce, bedankt voor je scherpe vragen en je oprechte steun! Maar zeker ook je openheid, je kritische houding als ik dat nodig had en je cheerleader-werk als dat was wat ik nodig heb. 

Blijf vooral wie je bent en keep rocking!."

Joyce Killaars

bedrijfsverbeteraar

“Dankjewel voor deze geweldige reis. Ik heb een enorme groei doorgemaakt, zowel persoonlijk als met mijn onderneming. Aan het begin van het traject had ik heel veel plannen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen en hoe ik de plannen concreet moest maken. Nu, aan het eind van het programma, weet ik heel duidelijk waar ik naartoe wil met mijn onderneming Wereldpaden. En ben ik druk aan de slag: het boek is uit, er is een VIP-traject, een Masterclass... noem maar op. Er is zoveel veranderd!! Daar ben ik heel dankbaar voor.

De inhoud van het programma was zeer waardevol. Een goede combi tussen persoonlijke ontwikkeling (het onderzoeken van negatieve en belemmerende overtuigingen) en zakelijke groei (hoe pak je zaken concreet aan, hoe zet je een plan op en werk je dat ook echt uit). Het voelt als een warm bad om met jou een traject aan te gaan."⠀

Jolanda Schepers

De reizende GZ Psycholoog - Wereldpaden

"Ik was altijd erg onzeker. Mijn grootste pijnpunt was de gedachte: “zit men wel op mij te wachten”. Doordat ik hier zo mee worstelde vond ik het lastig om te bepalen hoeveel geld ik voor mijn diensten moest vragen.

Mijn grootste inzicht na het volgen van het programma is dat er wel degelijk mensen en kinderen op mij zitten te wachten. Daarnaast heeft het mij zoveel durf en lef gebracht! 

Ik ben zelfs ondernemer geworden, ik ben zichtbaar gaan zijn en ik heb op persoonlijk vlak zoveel bereikt aan groei en neem iedereen mee in mijn fijne energie! En ik merk dat zakelijk en persoonlijk juist heel dicht bij elkaar liggen en dat het ontzettend waardevol is om ALTIJD jezelf te mogen zijn. 

Mijn volgende stap wordt mijn podium pakken en shinen!!!"🔥 

Kimy Ilic

Familiecoach – Keelkracht

"Voordat ik met het Business programma startte, had ik nog nooit online ondernomen en was ik bang dat ik geen klanten ging krijgen. Door het volgen van dit programma ben ik veel meer stappen gaan zetten in het ontwikkelen van mijn online programma. En ik heb zelfs al een aantal 1-op-1 klanten! Tevens ben ik bezig met een pilotgroep voor mijn eerste online training. Echt een droom die uitkomt!

Joyce, je bent een geweldige coach en de hele investering is het zó waard! Door jou heb ik mijn droombusiness opgezet. De basis is gelegd en ik ben hard op weg naar waar ik wil zijn. Ik ben zo hard gegroeid het afgelopen jaar en zonder jou was het mij nooit geluk om zoveel stappen te ondernemen. ⠀

Je hebt mij enorm geholpen om te groeien als ondernemer, maar ook om te groeien als mens!” 

Eline Maassen

Mindset- & Lifecoach

”Het vertrouwen is meteen voelbaar in het contact met jou. De sessie heb ik als zeer prettig en ook confronterend (in a good way) ervaren. Je stelt goede vragen, zet me aan het denken en laat mij weer voelen. Geen algemene sessie maar vooral wel gericht op wat ik wil. Het resultaat: tot inzicht komen.”

Anniek Gralla

“Dank je wel voor de mooie tips, ik heb ze meteen toegepast. Het gesprek heeft mij vooral herkenning en een verhelderend inzicht gegeven in mijn zielsmissie, want deze past echt bij mij. Het voelt enorm goed dat ik dit op een speelse manier steeds meer mag gaan beleven. Ik wist wel dat ik ruimte nodig had, en nu weet ik hoe ik die kan pakken en andere mensen die ook kan geven als ze dat nodig hebben.

De bevestiging dat ik meerdere dingen tegelijk mocht doen, vond ik heel fijn om te horen. Dit mag ik veel meer gaan doen, ook op zakelijk gebied. Het sneller schakelen, denken en doen, dat herken ik heel erg. Fijn hierbij stil te staan dat niet iedereen hierin mee kan gaan en daar mij bewust van te zijn. Een hele opluchting dat ik niet meer hoef te zoeken en gewoon mag afwachten wat er op mijn pad komt. Ik wist dit wel, maar had dit gesprek nodig om dit als waarheid te zien.

Na het gesprek gebeurde er ineens ook heel veel ‘toevalligheden’ waar ik alleen maar op hoefde te reageren. Heerlijk! Al met al een heel verhelderend en bevestigend gesprek, in mijn ogen wat een goede coach doet, naar boven halen wat er eigenlijk al in zit. Dat doe je goed!”

Dominique Knols

"Voordat ik het traject bij jou startte was ik behoorlijk down en wist niet precies wat te doen en hoe ik mijn bedrijf zou kunnen laten groeien. Ik zat absoluut niet lekker in mijn vel. Al na ons eerste afspraak veranderde dat! Dit was zo’n fijn gevoel!

Na een half jaar coaching was ik nog echt niet klaar, ik wilde meer en voelde meteen dat ik het traject wilde verlengen. Nu durf ik het op eigen kracht. Zie ik zelf dat ik enorm gegroeid ben, dit had ik bij de aanvang van het traject niet kunnen dromen. Eerst mijn baan in loondienst opgezegd en nu fulltime met mijn eigen bedrijf bezig. Een droom die werkelijkheid is geworden. Dit had ik nooit gedurfd zonder jouw coaching. Jij wist precies, iedere keer weer, de juiste gevoelige snaar te raken en wat ik nodig had. Je bent eerlijk en oprecht en neemt geen blad voor de mond. Dat we elkaar vaak live zagen, gaf mij zoveel meer energie en samen met de oefeningen heeft dat een enorme bijdrage geleverd voor waar ik nu sta. Je weet door te dringen, de vinger op de zere plek te leggen en door te vragen. En af en toe ook heerlijk een keer vloeken. Lekker eerlijk en oprecht. 

Ik voel nu echt het vertrouwen en de kracht in mezelf. 
Danke, danke, danke!"

Yvonne Pustjens

Weddingspecialist

"Door het traject van Joyce heb ik mezelf een stuk beter leren kennen. Ik weet nu dat ik meer op mezelf en het leven mag vertrouwen, ik weet wat ik nodig heb en dat ik alle angsten onder ogen mag komen en zodat ik het los kan laten. Ik heb geleerd meer geduld te hebben wat betreft mijn groei en kan mij nu beter focussen op wat ik wil en doe. Ik ben echt op alle vlakken gegroeid!

Joyce, jij staat zeker in mijn top 5 van meest waardevolle mensen waar ik van heb mogen leren in mijn leven tot dusver. In de toekomst kom ik zeker bij je terug voor een vervolg, aangezien ik (nog) niet uitgeleerd ben van je en zo ongelofelijk dankbaar ben voor alles wat ik in de afgelopen maanden over mezelf en mijn bedrijf heb mogen leren. Maar nu wordt het tijd om even op eigen benen te staan en alles te integreren. Jij hebt mij geholpen de weg naar mezelf terug te vinden, terwijl ik dit al jaren kwijt was. Mijn dank is zeer groot en eigenlijk niet in woorden uit te drukken!

Dit traject raad ik iedereen aan die meer wilt leren over zichzelf en nu chaos binnen zijn bedrijf en hoofd ervaart."

Cally de Baan

Businesscoach in de hondenbranche

Plan een Gratis kennismakingsgesprek in

Voldoe jij aan de onderstaande voorwaarden en zoek jij een manier om dat zondagochtendgevoel weer terug te krijgen? Dan spreek ik je graag in een sessie!

1
Afspraak
2
Vragen
3
Afronden
Waar wil je dat het kennismakingsgesprek plaatsvindt?
Jouw Naam *
Jouw e-mail *
Telefoonnummer: *
Bedrijfsnaam: *
Hoe omschrijf je jouw expertise? *
Op welke manier ben je bij Joyce terecht gekomen? *
Ben je al bekend met Joyce? *
Wat doe je precies? En wie is jouw ideale klant? *
Waar of bij wat zou je de hulp van Joyce het beste kunnen gebruiken? Wat is je urgente probleem waar Joyce jou mee kan helpen? *
Wat zijn de consequenties voor je als dit probleem niet oplost? *
Wat zijn jouw specifieke vragen aan Joyce? *
Als alles mogelijk was, wat zou je dan graag willen bereiken? Wat wil je écht? (dit hoeft niet persé op business vlak te zijn) *
Hoe belangrijk is het voor je om dit doel te bereiken of je huidige situatie te veranderen? (op een schaal van 1 tot 5)
Wat was je gemiddelde omzet per maand van de afgelopen 3 maanden? *
Heb je al eerder met een (business) coach gewerkt? Zo ja, met wie?
Wat zijn je ambitieuze plannen voor de komende 12 maanden? Houd je vooral niet klein! Want ik wil er voor zorgen dat deze plannen nog sneller bereikt worden! *

Heel erg bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Esther. Zij beantwoordt met alle liefde jouw vragen via het e-mailadres joyce@joycescheijen.nl.