Joyce Scheijen

Online Academie

Er is maar één manier om een verandering te verwezenlijken in je leven: door het te gaan doen. Een combinatie van 80% binnenwerk en 20% strategie zorgde ervoor dat ik mijn leven anders in kon richten en nu elke dag op kan staan met dat ‘zondagochtendgevoel’.

Wil je het fundament leggen voor jouw bedrijf – zowel online als offline? En dat geheel op eigen tempo. Dan is mijn online academie voor jou. Ik begeleid je door alle stappen van het ondernemen zodat jij met een stevige basis en zonder stress kan starten.

Online training:
Powerboost Your Mindset

Er is maar één manier om een verandering te verwezenlijken in je leven: door het te gaan doen. Een combinatie van 80% binnenwerk en 20% strategie zorgde ervoor dat ik mijn leven anders in kon richten en nu elke dag op kan staan met dat ‘zondagochtendgevoel’.

In deze training zit alles dat je nodig hebt om op persoonlijk vlak het leven te creëren dat jij wilt. Ik neem je mee door alle basiselementen van persoonlijke ontwikkeling waardoor overtuigingen en blokkades aan de oppervlakte komen zodat je daar gelijk mee aan de slag kan. Samen buigen we ze om zodat jij jouw droomleven ook echt kan gaan leven.

Weet je nog niet wat je wilt? Dan is deze training ook perfect voor jou. Beide trainingen krijg je als bonus bij het Personal Mentorship.

Online training:
Powerboost Your Business

Wil je het fundament leggen voor jouw bedrijf – zowel online als offline? Dan is deze online training voor jou. Ik begeleid je door alle stappen van het ondernemen zodat jij met een stevige basis en zonder stress kan starten.

In deze training zit alles dat je nodig hebt om een business te creëren onder jouw voorwaarden. Ik help je met het creëren van de juiste mindset, met het bepalen van je aanbod en prijzen, het omschrijven van je ideale klant en om jouw Money Mindset tot een hoger niveau te tillen. Van het geven van een succesvolle webinar tot het bouwen van een online training – het komt allemaal voorbij.

Deze training is perfect voor startende ondernemers. Beide trainingen krijg je als bonus bij het Personal Mentorship.

Plan een Gratis kennismakingsgesprek in

Voldoe jij aan de onderstaande voorwaarden en zoek jij een manier om dat zondagochtendgevoel weer terug te krijgen? Dan spreek ik je graag in een sessie!

1
Afspraak
2
Vragen
3
Afronden
Waar wil je dat het kennismakingsgesprek plaatsvindt?
Jouw Naam *
Jouw e-mail *
Telefoonnummer: *
Bedrijfsnaam: *
Hoe omschrijf je jouw expertise? *
Op welke manier ben je bij Joyce terecht gekomen? *
Ben je al bekend met Joyce? *
Wat doe je precies? En wie is jouw ideale klant? *
Waar of bij wat zou je de hulp van Joyce het beste kunnen gebruiken? Wat is je urgente probleem waar Joyce jou mee kan helpen? *
Wat zijn de consequenties voor je als dit probleem niet oplost? *
Wat zijn jouw specifieke vragen aan Joyce? *
Als alles mogelijk was, wat zou je dan graag willen bereiken? Wat wil je écht? (dit hoeft niet persé op business vlak te zijn) *
Hoe belangrijk is het voor je om dit doel te bereiken of je huidige situatie te veranderen? (op een schaal van 1 tot 5)
Wat was je gemiddelde omzet per maand van de afgelopen 3 maanden? *
Heb je al eerder met een (business) coach gewerkt? Zo ja, met wie?
Wat zijn je ambitieuze plannen voor de komende 12 maanden? Houd je vooral niet klein! Want ik wil er voor zorgen dat deze plannen nog sneller bereikt worden! *

Heel erg bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Esther. Zij beantwoordt met alle liefde jouw vragen via het e-mailadres joyce@joycescheijen.nl.